Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Одеський технічний коледж Одеської національної академії харчових технологій

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст.
На базі: Кваліфікований робітник.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Технологічне.
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів.
Тип пропозиції: Основна
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021
Термін подачі заяв: 17.07.2019 - 15.08.2019

Складові конкурсного бала

  1. зі спеціальності
    (Фахове випробування, k=1.00 )
  2. диктант Українська мова
    (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету, балmin=4.00, k=1.00 )
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 30
Обсяг на контракт: 20
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0.00

Статистика

Для перегляду статистики цієї освітньої програми за минулий рік перейдіть на сторінку статистики навчального закладу за 2018 рік та скористайтесь пошуком освітньої програми за назвою.

Реклама