Освітня програма: Виготовлення виробів із шкіри.
Спеціальність: 182. Технології легкої промисловості.

Одеський технічний коледж Одеської національної академії харчових технологій

Інформація за: 2019 2018 2017

Про освітню програму

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст.
На базі: Кваліфікований робітник.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Технології легкої промисловості.
Факультет: Технологічне.
Освітня програма: Виготовлення виробів із шкіри.
Тип пропозиції: Небюджетна
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021
Термін подачі заяв: 10.07.2019 - 01.08.2019

Складові конкурсного бала

  1. Українська мова
    (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету, балmin=4.00, k=1.00 )
  2. зі спеціальності
    (Фахове випробування, k=1.00 )
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 14
Обсяг на контракт: 14
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0.00

Статистика спеціальності в 2018 році **

Рейтинговий список

ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д

На конкурсну пропозицію не подано жодної заяви.

Реклама