Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій

Інформація за: 2020 2019 2018

Про освітню програму

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст.
На базі: Молодший спеціаліст.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів.
Тип пропозиції: Небюджетна i
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022
Термін подачі заяв: 01.07.2019 - 22.07.2019

Складові конкурсного бала

  1. Фахове вступне випробування
    (Фахове випробування, балmin=4.00, k=1.00 )
  2. Українська мова
    (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету, балmin=4.00, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 0
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс:

Статистика спеціальності в 2018 році **

Рейтинговий список

ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д

На конкурсну пропозицію не подано жодної заяви.

Реклама