Освітня програма: Готельне обслуговування.
Спеціальність: 241. Готельно-ресторанна справа.

Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій

Інформація за: 2020 2019 2018

Про освітню програму

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст.
На базі: Молодший спеціаліст.
Галузь: Сфера обслуговування.
Спеціальність: Готельно-ресторанна справа.
Освітня програма: Готельне обслуговування.
Тип пропозиції: Небюджетна i
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021
Термін подачі заяв: 01.07.2019 - 22.07.2019

Складові конкурсного бала

  1. Фаховий вступний іспит
    (Фахове випробування, балmin=4.00, k=1.00 )
  2. Українська мова Українська мова
    (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету, балmin=4.00, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 5
Обсяг на контракт: 5
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0.00

Статистика

Для перегляду статистики цієї освітньої програми за минулий рік перейдіть на сторінку статистики навчального закладу за 2019 рік та скористайтесь пошуком освітньої програми за назвою.

Рейтинговий список

ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д

На конкурсну пропозицію не подано жодної заяви.

Реклама