Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій

Інформація за: 2020 2019 2018 2017

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Пропозицій:38
Ліцензійний обсяг:823 місць
Всього подано заяв:733
Поштовий індекс:79060
Населений пункт:м. Львів
Адреса:вул. Пулюя, 42
Телефони:032-2636261
Веб-сайт:http://www.ldkhp.com.ua
E-mail:

Статистика вступу на молодшого спеціаліста ****

ПЗСО: Середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет135.68
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на бюджет7.66
ПЗСО: Середній бал ЗНО серед зарахованих на контракт121.00
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт6.77
ПЗСО: Мін. середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет103.50
ПЗСО: Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет4.70
ПЗСО: Зараховано на бюджет всього56
ПЗСО: Зараховано на контракт всього9
ПЗСО: Всього прийнято заяв183
ПЗСО: Ліцензійний обсяг188
ПЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць123
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на бюджет8.05
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт6.85
БЗСО: Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет4.10
БЗСО: Зараховано на бюджет всього171
БЗСО: Зараховано на контракт всього4
БЗСО: Всього прийнято заяв177
БЗСО: Ліцензійний обсяг390
БЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць215
КВАЛ. РОБ.: Зараховано на бюджет всього48
КВАЛ. РОБ.: Зараховано на контракт всього7
КВАЛ. РОБ.: Всього прийнято заяв56
КВАЛ. РОБ.: Ліцензійний обсяг185
КВАЛ. РОБ.: Залишилося невикористаних ліцензійних місць130
МОЛ. СПЕЦ.: Зараховано на контракт всього4
МОЛ. СПЕЦ.: Всього прийнято заяв4
МОЛ. СПЕЦ.: Ліцензійний обсяг5
МОЛ. СПЕЦ.: Залишилося невикористаних ліцензійних місць1
Зараховано на бюджет всього275
Зараховано на контракт всього24
**** - БЗСО/ПЗСО/МОЛ.СПЕЦ./КВАЛ.РОБІТ. — статистика спеціальностей, вступ на які відбувається на підставі свідоцтва про базову загальну середню освіту, атестата про повну загальну середнью освіту, диплома молодшого спеціаліста або спеціальності кваліфікованого робітника. Детальніше>>>

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
Освітня програма: Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Тип пропозиції: Небюджетна ?
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 13
Обсяг на контракт: 3
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Фізика* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Освітня програма: Готельне обслуговування
Тип пропозиції: Основна ?
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022
Без бюдж/місць
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 144.66
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 86
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Освітня програма: Готельне обслуговування
Тип пропозиції: Небюджетна ?
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022
Ліцензійний обсяг: 15
Обсяг на контракт: 15
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 18
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 122 Комп'ютерні науки
Освітня програма: Обслуговування програмних систем і комплексів
Тип пропозиції: Небюджетна ?
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 8
Обсяг на контракт: 8
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Фізика* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 9
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 075 Маркетинг
Освітня програма: Комерційна діяльність
Тип пропозиції: Небюджетна ?
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 33
Обсяг на контракт: 33
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  4. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 9
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Освітня програма: Бухгалтерський облік
Тип пропозиції: Небюджетна ?
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 29
Обсяг на контракт: 29
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  4. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Тип пропозиції: Основна ?
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 4
Без бюдж/місць
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 137.25
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 67
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Тип пропозиції: Основна ?
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 5
Без бюдж/місць
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 126.64
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 54
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Тип пропозиції: Основна ?
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 4
Без бюдж/місць
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 138.45
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 85
Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.)Квал. роб.Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Освітня програма: Готельне обслуговування
Тип пропозиції: Небюджетна ?
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022
Ліцензійний обсяг: 15
Обсяг на контракт: 15
Без бюдж/місць
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 177.50
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 9
* - Предмети на вибір.

Реклама