Вище професійне училище № 92 м. Сєвєродонецька

Інформація за: 2020 2019 2018 2017

Про ВНЗ

Тип ВНЗ:
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад професійної (професійно-технічної) освіти
Пропозицій:2
Ліцензійний обсяг:60 місць
Всього подано заяв:44
Поштовий індекс:93405
Населений пункт:м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.
Адреса:вул. Новікова, 6
Телефони:(06452)2-77-03, 2-76-91, 2-77-12
Веб-сайт:http://vpu92.lg.ua
E-mail:

Статистика вступу на молодшого спеціаліста ****

КВАЛ. РОБ.: Зараховано на бюджет всього41
КВАЛ. РОБ.: Всього прийнято заяв41
КВАЛ. РОБ.: Ліцензійний обсяг60
КВАЛ. РОБ.: Залишилося невикористаних ліцензійних місць19
Зараховано на бюджет всього41
Зараховано на контракт всього0
**** - БЗСО/ПЗСО/МОЛ.СПЕЦ./КВАЛ.РОБІТ. — статистика спеціальностей, вступ на які відбувається на підставі свідоцтва про базову загальну середню освіту, атестата про повну загальну середнью освіту, диплома молодшого спеціаліста або спеціальності кваліфікованого робітника. Детальніше>>>

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: технік-технолог з технології харчування
Тип пропозиції: Основна ?
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.06.2021
Ліцензійний обсяг: 60
Обсяг на контракт: 24
Обсяг держ замовлення: 36
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Тестування (Фахове випробування)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 39
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: технік-технолог з технології харчування
Тип пропозиції: Основна ?
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 27.09.2019 - 28.06.2021
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Тестування (Фахове випробування)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 5
* - Предмети на вибір.

Реклама