Спеціальність: 204. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.

Чернятинський коледж Вінницького національного аграрного університету

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст.
На базі: Кваліфікований робітник.
Галузь: Аграрні науки та продовольство.
Спеціальність: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
Факультет: Інженерно-технологічне.
Тип пропозиції: Небюджетна
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 15.09.2018 - 29.01.2021
Термін подачі заяв: 02.08.2018 - 31.08.2018

Складові конкурсного бала

  1. Письмовий іспит
    (Фахове випробування, балmin=4.00, k=1.00 )
  2. Диктант Українська мова
    (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету, балmin=4.00, k=1.00 )
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 0
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0

Статистика

Для перегляду статистики цієї освітньої програми за минулий рік перейдіть на сторінку статистики навчального закладу за 2018 рік та скористайтесь пошуком освітньої програми за назвою.

Реклама