Державна організація (установа, заклад) "Заболотненське вище професійне училище № 31 ім. Д.К. Заболотного"

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ:
Підпорядкування:Департамент освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації
Ліквідація:Заборгованість
Тип НЗ:Заклад професійної (професійно-технічної) освіти
Поштовий індекс:24631
Населений пункт:с. Заболотне, Вінницька обл.
Адреса:вул. Леніна, 1
Телефони:(04340)2-86-21
E-mail:

Статистика вступу на молодшого спеціаліста ****

КВАЛ. РОБ.: Зараховано на бюджет всього11
КВАЛ. РОБ.: Всього прийнято заяв11
КВАЛ. РОБ.: Ліцензійний обсяг30
КВАЛ. РОБ.: Залишилося невикористаних ліцензійних місць19
Зараховано на бюджет всього11
Зараховано на контракт всього0
**** - БЗСО/ПЗСО/МОЛ.СПЕЦ./КВАЛ.РОБІТ. — статистика спеціальностей, вступ на які відбувається на підставі свідоцтва про базову загальну середню освіту, атестата про повну загальну середнью освіту, диплома молодшого спеціаліста або спеціальності кваліфікованого робітника. Детальніше>>>

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Освітня програма: Аграрні науки та продовольство
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 18
Обсяг держ замовлення: 12
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. ВХП Агроінженерія (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 11
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Виробництво і технології
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 18
Обсяг держ замовлення: 12
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. ВФВ Харчові технології (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама