Державний навчальний заклад "Херсонське вище професійне комерційне училище"

Інформація за: 2020 2019 2018 2017

Про ВНЗ

Тип ВНЗ:
Підпорядкування:Управління освіти і науки Херсонської обласної державної адміністрації
Тип НЗ:Заклад професійної (професійно-технічної) освіти
Пропозицій:2
Ліцензійний обсяг:45 місць
Всього подано заяв:45
Поштовий індекс:73034
Населений пункт:м. Херсон
Адреса:просп. Адмірала Сенявіна, 26
Телефони:0552338035
E-mail:

Статистика вступу на молодшого спеціаліста ****

КВАЛ. РОБ.: Зараховано на бюджет всього45
КВАЛ. РОБ.: Всього прийнято заяв45
КВАЛ. РОБ.: Ліцензійний обсяг45
Зараховано на бюджет всього45
Зараховано на контракт всього0
**** - БЗСО/ПЗСО/МОЛ.СПЕЦ./КВАЛ.РОБІТ. — статистика спеціальностей, вступ на які відбувається на підставі свідоцтва про базову загальну середню освіту, атестата про повну загальну середнью освіту, диплома молодшого спеціаліста або спеціальності кваліфікованого робітника. Детальніше>>>

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Державний навчальний заклад "Херсонське вище професійне комерційне училище"
Освітня програма: товарознавець-комерсант
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг держ замовлення: 15
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Товарознавство продовольчих товарів (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Державний навчальний заклад "Херсонське вище професійне комерційне училище"
Освітня програма: Технік-технолог з технології харчування
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.01.2020
Ліцензійний обсяг: 45
Обсяг держ замовлення: 45
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. технологія приготування їжі з основами товарознавства (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 45
* - Предмети на вибір.

Реклама