Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету

Інформація за: 2020 2019 2018

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Пропозицій:44
Ліцензійний обсяг:1127 місць
Всього подано заяв:823
Поштовий індекс:61045
Населений пункт:м. Харків
Адреса:вул. Клочківська, 202
Телефони:(057) 340 45 43; 340 05 87
Веб-сайт:http://www.htek.com.ua
E-mail:
Контакти:Приймальна комісія

Статистика вступу на бакалаврат **

ПЗСО: Всього прийнято заяв3
ПЗСО: Ліцензійний обсяг20
ПЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць20
МОЛ.СПЕЦ.: Зараховано на контракт всього154
МОЛ.СПЕЦ.: Всього прийнято заяв154
МОЛ.СПЕЦ.: Ліцензійний обсяг 340
МОЛ.СПЕЦ.: Залишилося невикористаних ліцензійних місць186
Зараховано на бюджет всього0
Зараховано на контракт всього154
** - ПЗСО / МОЛ.СПЕЦ. / БАКАЛАВР — статистика спеціальностей, вступ на які відбувається на підставі атестата про повну загальну середню освіту, диплома молодшого спеціаліста, або диплома бакалавра. Детальніше>>>

Статистика вступу на молодшого спеціаліста ****

ПЗСО: Середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет136.56
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на бюджет7.98
ПЗСО: Середній бал ЗНО серед зарахованих на контракт121.10
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт7.25
ПЗСО: Мін. середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет104.50
ПЗСО: Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет5.60
ПЗСО: Зараховано на бюджет всього85
ПЗСО: Зараховано на контракт всього57
ПЗСО: Всього прийнято заяв145
ПЗСО: Ліцензійний обсяг369
ПЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць227
КВАЛ. РОБ.: Зараховано на бюджет всього10
КВАЛ. РОБ.: Зараховано на контракт всього57
КВАЛ. РОБ.: Всього прийнято заяв69
КВАЛ. РОБ.: Ліцензійний обсяг158
КВАЛ. РОБ.: Залишилося невикористаних ліцензійних місць91
Зараховано на бюджет всього95
Зараховано на контракт всього114
**** - БЗСО/ПЗСО/МОЛ.СПЕЦ./КВАЛ.РОБІТ. — статистика спеціальностей, вступ на які відбувається на підставі свідоцтва про базову загальну середню освіту, атестата про повну загальну середнью освіту, диплома молодшого спеціаліста або спеціальності кваліфікованого робітника. Детальніше>>>

Реклама

Ступінь навчання: Бакалавр Молодший спеціаліст
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.) Квал. роб. Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Відділення сфери обслуговування
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 10
Обсяг на контракт: 10
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Іноземна мова (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка i
Факультет: Відділення економіки, управління та адміністрування
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 15
Обсяг на контракт: 15
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 075 Маркетинг i
Факультет: Відділення економіки, управління та адміністрування
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 5
Обсяг на контракт: 5
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології i
Факультет: Відділення виробництва та технології
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  2. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Ступінь навчання: Бакалавр Молодший спеціаліст
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.)Квал. роб.Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Відділення сфери обслуговування
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2023
Ліцензійний обсяг: 10
Обсяг на контракт: 10
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Іноземна мова (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка i
Факультет: Відділення економіки, управління та адміністрування
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2023
Ліцензійний обсяг: 15
Обсяг на контракт: 15
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 075 Маркетинг i
Факультет: Відділення економіки, управління та адміністрування
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2023
Ліцензійний обсяг: 5
Обсяг на контракт: 5
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології i
Факультет: Відділення виробництва та технології
Освітня програма: Ресторанні технології
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2023
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  2. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
* - Предмети на вибір.

Реклама