Полтавська філія Національного університету харчових технологій

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Відокремлений підрозділ
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Поштовий індекс:36039
Населений пункт:м. Полтава
Адреса:вул. Пушкіна, 56
Телефони:05322 2 05 93
Веб-сайт:http://pzfnuft.pl.ua
E-mail:

Статистика вступу на бакалаврат **

МОЛ.СПЕЦ.: Зараховано на контракт всього69
МОЛ.СПЕЦ.: Всього прийнято заяв69
МОЛ.СПЕЦ.: Ліцензійний обсяг 110
МОЛ.СПЕЦ.: Залишилося невикористаних ліцензійних місць41
Зараховано на бюджет всього0
Зараховано на контракт всього69
** - ПЗСО / МОЛ.СПЕЦ. / БАКАЛАВР — статистика спеціальностей, вступ на які відбувається на підставі атестата про повну загальну середню освіту, диплома молодшого спеціаліста, або диплома бакалавра. Детальніше>>>

Реклама

Ступінь навчання: Бакалавр
Підстава вступу: Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Автоматизація та приладобудування
Спеціальність: 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Факультет: Полтавська філія Національного університету харчових технологій
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 30
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Математика (Іспит (залік))
  2. Автоматизація технологічних процесів (Фахове випробування)
Детальніше
заяв: 21
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
Факультет: Полтавська філія Національного університету харчових технологій
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2021
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 30
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Математика (Іспит (залік))
  2. Матеріалознавство та технологія конструкційних матеріалів (Фахове випробування)
Детальніше
заяв: 19
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Полтавська філія Національного університету харчових технологій
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2021
Ліцензійний обсяг: 50
Обсяг на контракт: 50
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Хімія (Іспит (залік))
  2. Харчові технології (Фахове випробування)
Детальніше
заяв: 41
* - Предмети на вибір.

Реклама