Спеціальність: 241. Готельно-ресторанна справа.

Полтавський кооперативний коледж Полтавської облспоживспілки

Інформація за: 2020 2019 2018

Про освітню програму

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст.
На базі: Кваліфікований робітник.
Галузь: Сфера обслуговування.
Спеціальність: Готельно-ресторанна справа.
Факультет: Технологічне.
Тип пропозиції: Небюджетна i
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2020
Термін подачі заяв: 12.07.2018 - 01.08.2018

Складові конкурсного бала

  1. Українська мова
    (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету, балmin=4, k=1.00)
  2. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00)
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 0
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс:

Статистика

Для перегляду статистики цієї освітньої програми за минулий рік перейдіть на сторінку статистики навчального закладу за 2019 рік та скористайтесь пошуком освітньої програми за назвою.

Рейтинговий список

ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д

На конкурсну пропозицію не подано жодної заяви.

Реклама