Білгород-Дністровський морський рибопромисловий коледж

Інформація за: 2020 2019 2018

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Пропозицій:26
Ліцензійний обсяг:420 місць
Всього подано заяв:341
Поштовий індекс:67700
Населений пункт:м. Білгород-Дністровський, Одеська обл.
Адреса:вул. Незалежності, 12
Телефони:(04849) 28952; 22251
Веб-сайт:http://mrpt.at.ua
E-mail:
Контакти:Приймальна комісія

Статистика вступу на молодшого спеціаліста ****

ПЗСО: Середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет133.75
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на бюджет7.75
ПЗСО: Середній бал ЗНО серед зарахованих на контракт120.15
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт7.30
ПЗСО: Мін. середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет131.50
ПЗСО: Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет7.50
ПЗСО: Зараховано на бюджет всього2
ПЗСО: Зараховано на контракт всього13
ПЗСО: Всього прийнято заяв58
ПЗСО: Ліцензійний обсяг210
ПЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць195
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на бюджет7.31
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт6.95
БЗСО: Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет4.00
БЗСО: Зараховано на бюджет всього70
БЗСО: Зараховано на контракт всього17
БЗСО: Всього прийнято заяв247
БЗСО: Ліцензійний обсяг210
БЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць123
КВАЛ. РОБ.: Зараховано на контракт всього1
КВАЛ. РОБ.: Всього прийнято заяв1
МОЛ. СПЕЦ.: Зараховано на контракт всього3
МОЛ. СПЕЦ.: Всього прийнято заяв4
Зараховано на бюджет всього72
Зараховано на контракт всього34
**** - БЗСО/ПЗСО/МОЛ.СПЕЦ./КВАЛ.РОБІТ. — статистика спеціальностей, вступ на які відбувається на підставі свідоцтва про базову загальну середню освіту, атестата про повну загальну середнью освіту, диплома молодшого спеціаліста або спеціальності кваліфікованого робітника. Детальніше>>>

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб. Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 207 Водні біоресурси та аквакультура
Факультет: Водні біоресурси та аквакультура: експлуатація техніки промислового рибальства та аквакультури
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 01.07.2021
Ліцензійний обсяг: 60
Обсяг на контракт: 6
Обсяг держ замовлення: 2
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 24
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 207 Водні біоресурси та аквакультура
Факультет: Водні біоресурси та аквакультура: рибництво і аквакультура
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 01.07.2020
Ліцензійний обсяг: 50
Обсяг на контракт: 36
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 15
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Облік і оподаткування: бухгалтерський облік
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 01.07.2020
Ліцензійний обсяг: 40
Обсяг на контракт: 23
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 8
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Харчові технології: зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 01.03.2021
Ліцензійний обсяг: 60
Обсяг на контракт: 28
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 18
Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.)Квал. роб.Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 207 Водні біоресурси та аквакультура
Факультет: Водні біоресурси та аквакультура: експлуатація техніки промислового рибальства та аквакультури
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 01.07.2021
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 207 Водні біоресурси та аквакультура
Факультет: Водні біоресурси та аквакультура: рибництво і аквакультура
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 01.07.2020
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Харчові технології: зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 01.03.2021
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
* - Предмети на вибір.

Реклама