Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Механіко-технологічний коледж Одеської національної академії харчових технологій

Інформація за: 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст.
На базі: Базова загальна середня освіта.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Технологічне відділення.
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока.
Тип пропозиції: Основна
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2022
Термін подачі заяв: 02.07.2018 - 14.07.2018

Складові конкурсного бала

  1. Українська мова
    (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету, балmin=4.00, k=1.00 )
  2. Математика
    (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету, балmin=4.00, k=1.00 )
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Статистика спеціальності **

Загальний середній рейтинговий бал всіх заяв22.62727
Всього прийнято заяв22
Ліцензійний обсяг25
Залишилося невикористаних ліцензійних місць25
** - Статистика вступу на молодшого спеціаліста на основі базової загальної середньої освіти (БЗСО)

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 *********** А.А. Допущено  —  30.100 
Математика 9.00
Українська мова 11.00
Середній бал документа про освіту 10.10
      – 
2 *********** М.А. Допущено  —  30.000 
Математика 11.00
Українська мова 8.00
Середній бал документа про освіту 11.00
      – 
3 *********** А.І. Допущено  —  29.900 
Математика 9.00
Українська мова 12.00
Середній бал документа про освіту 8.90
      – 
4 *********** О.П. Допущено  —  29.900 
Математика 10.00
Українська мова 10.00
Середній бал документа про освіту 9.90
      – 
5 *********** Л.Г. Допущено  —  29.300 
Математика 9.00
Українська мова 10.00
Середній бал документа про освіту 10.30
      – 
6 *********** В.В. Допущено  —  25.500 
Математика 7.00
Українська мова 11.00
Середній бал документа про освіту 7.50
      – 
7 *********** Ю.В. Допущено  —  25.400 
Математика 8.00
Українська мова 9.00
Середній бал документа про освіту 8.40
      – 
8 *********** Р.А. Допущено  —  23.300 
Математика 7.00
Українська мова 8.00
Середній бал документа про освіту 8.30
      – 
9 *********** А.А. Допущено  —  23.100 
Математика 5.00
Українська мова 10.00
Середній бал документа про освіту 8.10
      – 
10 *********** Ш.С. Допущено  —  22.400 
Математика 7.00
Українська мова 6.00
Середній бал документа про освіту 9.40
      – 
11 *********** Н.С. Допущено  —  22.300 
Математика 7.00
Українська мова 9.00
Середній бал документа про освіту 6.30
      – 
12 *********** Ю.А. Допущено  —  21.700 
Математика 5.00
Українська мова 8.00
Середній бал документа про освіту 8.70
      – 
13 *********** О.Р. Допущено  —  21.500 
Математика 7.00
Українська мова 9.00
Середній бал документа про освіту 5.50
      – 
14 *********** А.О. Допущено  —  21.300 
Математика 7.00
Українська мова 7.00
Середній бал документа про освіту 7.30
      – 
15 *********** К.О. Допущено  —  21.300 
Математика 7.00
Українська мова 8.00
Середній бал документа про освіту 6.30
      – 
16 *********** Д.В. Допущено  —  20.900 
Математика 7.00
Українська мова 7.00
Середній бал документа про освіту 6.90
      – 
17 *********** Г.В. Допущено  —  18.900 
Математика 6.00
Українська мова 6.00
Середній бал документа про освіту 6.90
      – 
18 *********** Я.В. Допущено  —  18.400 
Математика 6.00
Українська мова 8.00
Середній бал документа про освіту 4.40
      – 
19 *********** Н.В. Допущено  —  18.100 
Математика 5.00
Українська мова 6.00
Середній бал документа про освіту 7.10
      – 
20 *********** А.Г. Допущено  —  15.900 
Математика 6.00
Українська мова 5.00
Середній бал документа про освіту 4.90
      – 
21 *********** Ю.О. Допущено  —  14.600 
Математика 6.00
Українська мова 4.00
Середній бал документа про освіту 4.60
      – 
22 *********** Л.І. Допущено  —  14.000 
Математика 5.00
Українська мова 5.00
Середній бал документа про освіту 4.00
      – 
23 *********** М.В. Відмова  —  12.300 
Математика 0.00
Українська мова 4.00
Середній бал документа про освіту 8.30
      – 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому («РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — учасник міжнародних олімпіад або Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських ігр).

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до підпункту 6, пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама