Освітня програма: Виробництво харчової продукції.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій

Інформація за: 2020 рік 2019 рік 2018 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст.
На базі: Кваліфікований робітник.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Освітня програма: Виробництво харчової продукції.
Тип пропозиції: Основна i
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Термін подачі заяв: 12.07.2018 - 06.08.2018

Складові конкурсного бала

  1. Вступне фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=4.00, k=1.00 )
  2. Українська мова Українська мова
    (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету, балmin=4.00, k=1.00 )
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Статистика спеціальності **

Середній рейтинговий бал зарахованих на бюджет12.35
Середній рейтинговий бал зарахованих на контракт10.75
Середній рейтинговий бал всіх зарахованих12.20
Загальний середній рейтинговий бал всіх заяв11.93
Мінімальний рейтинговий бал серед зарахованих на бюджет8.00
Зараховано на бюджет всього37
Зараховано на контракт всього4
Всього прийнято заяв44
Ліцензійний обсяг75
Залишилося невикористаних ліцензійних місць34
** - Статистика вступу на молодшого спеціаліста на основі кваліфікації кваліфікований робітник

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 Го### До наказу  —  15.000 
Вступне фахове випробування 8.00
Українська мова 7.00
    Б 
2 Го### До наказу  —  15.000 
Вступне фахове випробування 8.00
Українська мова 7.00
    Б 
3 Ма### До наказу  —  15.000 
Вступне фахове випробування 8.00
Українська мова 7.00
    Б 
4 Га### До наказу  —  15.000 
Вступне фахове випробування 8.00
Українська мова 7.00
    Б 
5 Бл### До наказу  —  15.000 
Вступне фахове випробування 8.00
Українська мова 7.00
    Б 
6 Бо### До наказу  —  15.000 
Вступне фахове випробування 8.00
Українська мова 7.00
    Б 
7 Го### До наказу  —  15.000 
Вступне фахове випробування 8.00
Українська мова 7.00
    Б 
8 Сл### До наказу  —  14.000 
Вступне фахове випробування 7.00
Українська мова 7.00
    Б 
9 Ту### До наказу  —  14.000 
Вступне фахове випробування 7.00
Українська мова 7.00
    Б 
10 Ва### До наказу  —  14.000 
Вступне фахове випробування 7.00
Українська мова 7.00
    Б 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.
«Відмова» — абітурієнта не допущено до участі у конкурсному відборі на підставі рішення приймальної комісії.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому
«РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПЧК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — призери Всеукраїнських учнівських олімпіад та Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів МАН, призери спортивних чемпіонатів Європи та чемпіонатів Світу.

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3), «КВ4» (Квота 4) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама