Державний навчальний заклад "Вище професійне училище №34 м. Стрий"

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ:
Підпорядкування:Департамент освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації
Тип НЗ:Заклад професійної (професійно-технічної) освіти
Поштовий індекс:82400
Населений пункт:м. Стрий, Львівська обл.
Адреса:вул. Гайдамацька, 15
Телефони:(03245)52003, 54707
E-mail:

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Архітектура та будівництво
Спеціальність: 192 Будівництво та цивільна інженерія
Освітня програма: 3112 технік-будівельник
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 20
Обсяг держ замовлення: 20
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. тести (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 24
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
Освітня програма: 3115 Технік з експлуатації та ремонту устаткування
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 20
Обсяг держ замовлення: 20
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. тести (Фахове випробування)
  2. диктант Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 19
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 182 Технології легкої промисловості
Освітня програма: 18 Виробництво та технології
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 15
Обсяг держ замовлення: 15
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. тести (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 17
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: 3570 Технік-технолог з технології харчування
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 20
Обсяг держ замовлення: 20
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. тести (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 23
* - Предмети на вибір.

Реклама