Освітня програма: Харчові технології та інженерія.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Львівська філія Національного університету харчових технологій

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Молодший спеціаліст.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Освітня програма: Харчові технології та інженерія.
Тип пропозиції: Небюджетна
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2021
Термін подачі заяв: 12.07.2018 - 24.07.2018

Складові конкурсного бала

  1. Хімія
    (Вступний іспит (залік), k=0.00 )
  2. Харчові технології
    (Фахове випробування, балmin=25.00, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Статистика спеціальності **

Середній рейтинговий бал зарахованих на контракт64.89
Середній рейтинговий бал всіх зарахованих64.89
Загальний середній рейтинговий бал всіх заяв64.89
Зараховано на контракт всього47
Всього прийнято заяв47
Ліцензійний обсяг75
Залишилося невикористаних ліцензійних місць28
** - Статистика вступу на бакалавра на основі кваліфікації молодший спеціаліст

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 *********** І.Б. До наказу  —  95.000 
Харчові технології 95.00
    К 
2 *********** Б.І. До наказу  —  90.000 
Харчові технології 90.00
    К 
3 *********** С.М. До наказу  —  90.000 
Харчові технології 90.00
    К 
4 *********** С.Я. До наказу  —  90.000 
Харчові технології 90.00
    К 
5 *********** М.Т. До наказу  —  85.000 
Харчові технології 85.00
    К 
6 *********** К.В. До наказу  —  85.000 
Харчові технології 85.00
    К 
7 *********** В.Я. До наказу  —  85.000 
Харчові технології 85.00
    К 
8 *********** А.А. До наказу  —  80.000 
Харчові технології 80.00
    К 
9 *********** О.В. До наказу  —  80.000 
Харчові технології 80.00
    К 
10 *********** І.А. До наказу  —  80.000 
Харчові технології 80.00
    К 
11 *********** А.А. До наказу  —  75.000 
Харчові технології 75.00
    К 
12 *********** І.І. До наказу  —  75.000 
Харчові технології 75.00
    К 
13 *********** А.Л. До наказу  —  75.000 
Харчові технології 75.00
    К 
14 *********** Н.С. До наказу  —  75.000 
Харчові технології 75.00
    К 
15 *********** О.Ю. До наказу  —  70.000 
Харчові технології 70.00
    К 
16 *********** Р.В. До наказу  —  70.000 
Харчові технології 70.00
    К 
17 *********** О.І. До наказу  —  70.000 
Харчові технології 70.00
    К 
18 *********** Т.С. До наказу  —  70.000 
Харчові технології 70.00
    К 
19 *********** С.М. До наказу  —  70.000 
Харчові технології 70.00
    К 
20 *********** А.П. До наказу  —  70.000 
Харчові технології 70.00
    К 
21 *********** Г.С. До наказу  —  65.000 
Харчові технології 65.00
    К 
22 *********** Т.В. До наказу  —  65.000 
Харчові технології 65.00
    К 
23 *********** І.Р. До наказу  —  65.000 
Харчові технології 65.00
    К 
24 *********** Н.С. До наказу  —  65.000 
Харчові технології 65.00
    К 
25 *********** Н.Б. До наказу  —  60.000 
Харчові технології 60.00
    К 
26 *********** В.Б. До наказу  —  60.000 
Харчові технології 60.00
    К 
27 *********** Р.В. До наказу  —  60.000 
Харчові технології 60.00
    К 
28 *********** П.П. До наказу  —  60.000 
Харчові технології 60.00
    К 
29 *********** Д.О. До наказу  —  60.000 
Харчові технології 60.00
    К 
30 *********** М.А. До наказу  —  60.000 
Харчові технології 60.00
    К 
31 *********** Т.І. До наказу  —  60.000 
Харчові технології 60.00
    К 
32 *********** І.М. До наказу  —  55.000 
Харчові технології 55.00
    К 
33 *********** О.Б. До наказу  —  55.000 
Харчові технології 55.00
    К 
34 *********** Р.А. До наказу  —  55.000 
Харчові технології 55.00
    К 
35 *********** Ю.В. До наказу  —  55.000 
Харчові технології 55.00
    К 
36 *********** Ю.В. До наказу  —  55.000 
Харчові технології 55.00
    К 
37 *********** Х.Я. До наказу  —  55.000 
Харчові технології 55.00
    К 
38 *********** Д.М. До наказу  —  55.000 
Харчові технології 55.00
    К 
39 *********** М.В. До наказу  —  50.000 
Харчові технології 50.00
    К 
40 *********** Б.М. До наказу  —  50.000 
Харчові технології 50.00
    К 
41 *********** А.М. До наказу  —  50.000 
Харчові технології 50.00
    К 
42 *********** С.В. До наказу  —  45.000 
Харчові технології 45.00
    К 
43 *********** М.І. До наказу  —  45.000 
Харчові технології 45.00
    К 
44 *********** Б.М. До наказу  —  45.000 
Харчові технології 45.00
    К 
45 *********** Л.В. До наказу  —  45.000 
Харчові технології 45.00
    К 
46 *********** В.В. До наказу  —  40.000 
Харчові технології 40.00
    К 
47 *********** І.М. До наказу  —  35.000 
Харчові технології 35.00
    К 
48 *********** Н.А. Відмова  —  70.000 
Харчові технології 70.00
      – 
49 *********** М.М. Відмова  —  40.000 
Харчові технології 40.00
      – 
50 *********** Г.Я. Відмова  —  0.000 
Харчові технології 0.00
      – 
51 *********** Д.Р. Відмова  —  0.000 
Харчові технології 0.00
      – 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому («РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — учасник міжнародних олімпіад або Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських ігр).

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до підпункту 6, пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама