Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету"

Інформація за: 2017 рік 2018 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Вищий навчальний заклад
Поштовий індекс:71108
Населений пункт:м. Бердянськ, Запорізька обл.
Адреса:просп. Східний, 23
Телефони:(061)532 36 00
Веб-сайт:http://bctdatu.zp.ua
E-mail:

Статистика вступу на молодшого спеціаліста ****

ПЗСО: Середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет111.17
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на бюджет7.40
ПЗСО: Середній бал ЗНО серед зарахованих на контракт121.00
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт7.20
ПЗСО: Мін. середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет110.00
ПЗСО: Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет6.40
ПЗСО: Зараховано на бюджет всього3
ПЗСО: Зараховано на контракт всього10
ПЗСО: Всього прийнято заяв25
ПЗСО: Ліцензійний обсяг45
ПЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць32
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на бюджет7.07
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт7.05
БЗСО: Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет2.62
БЗСО: Зараховано на бюджет всього99
БЗСО: Зараховано на контракт всього17
БЗСО: Всього прийнято заяв201
БЗСО: Ліцензійний обсяг170
БЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць54
КВАЛ. РОБ.: Зараховано на бюджет всього30
КВАЛ. РОБ.: Зараховано на контракт всього27
КВАЛ. РОБ.: Всього прийнято заяв59
КВАЛ. РОБ.: Ліцензійний обсяг81
КВАЛ. РОБ.: Залишилося невикористаних ліцензійних місць24
Зараховано на бюджет всього132
Зараховано на контракт всього54
**** - БЗСО/ПЗСО/МОЛ.СПЕЦ./КВАЛ.РОБІТ. — статистика спеціальностей, вступ на які відбувається на підставі свідоцтва про базову загальну середню освіту, атестата про повну загальну середнью освіту, диплома молодшого спеціаліста або спеціальності кваліфікованого робітника. Детальніше>>>

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету"
Освітня програма: Виробництво і переробка продукції рослинництва
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  4. Бал за особливі успіхи (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 43
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету"
Освітня програма: Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  4. Бал за особливі успіхи (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 39
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету"
Освітня програма: Туристичне обслуговування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 28.01.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  4. Бал за особливі успіхи (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 19
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету"
Освітня програма: Фінанси і кредит
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  4. Бал за особливі успіхи (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 13
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету"
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 28.01.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  4. Бал за особливі успіхи (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 42
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету"
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 28.01.2021
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  4. Бал за особливі успіхи (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 51
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Освітня програма: Виробництво і переробка продукції рослинництва
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 8
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  5. Бал за особливі успіхи (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 7
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
Освітня програма: Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Фізика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  5. Бал за особливі успіхи (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Освітня програма: Туристичне обслуговування
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2020
Ліцензійний обсяг: 12
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  5. Бал за особливі успіхи (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 10
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.06.2019
Ліцензійний обсяг: 7
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  5. Бал за особливі успіхи (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 7
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2020
Ліцензійний обсяг: 2
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  5. Бал за особливі успіхи (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  5. Бал за особливі успіхи (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Освітня програма: Виробництво і переробка продукції рослинництва
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 4
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 7
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 12
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 08.01.2020
Ліцензійний обсяг: 5
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 4
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 5
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 31.03.2020
Ліцензійний обсяг: 5
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 8
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 31.03.2020
Ліцензійний обсяг: 10
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 12
Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
Освітня програма: Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 31.01.2020
Ліцензійний обсяг: 7
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Фізика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  5. Бал за особливі успіхи (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Освітня програма: Фінанси і кредит
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 9
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 31.03.2020
Ліцензійний обсяг: 7
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  5. Бал за особливі успіхи (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 31.03.2020
Ліцензійний обсяг: 6
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  5. Бал за особливі успіхи (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
Освітня програма: Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 31.01.2020
Ліцензійний обсяг: 13
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 18
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Освітня програма: Фінанси і кредит
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 11
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 8
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 31.03.2020
Ліцензійний обсяг: 13
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 6
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 31.03.2020
Ліцензійний обсяг: 14
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 7
* - Предмети на вибір.

Реклама