Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету"

Інформація за: 2017 рік 2018 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Вищий навчальний заклад
Поштовий індекс:71108
Населений пункт:м. Бердянськ, Запорізька обл.
Адреса:просп. Східний, 23
Телефони:(061)532 36 00
Веб-сайт:http://bctdatu.zp.ua
E-mail:

Статистика вступу на молодшого спеціаліста ****

ПЗСО: Середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет111.17
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на бюджет7.40
ПЗСО: Середній бал ЗНО серед зарахованих на контракт121.00
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт7.20
ПЗСО: Мін. середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет110.00
ПЗСО: Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет6.40
ПЗСО: Зараховано на бюджет всього3
ПЗСО: Зараховано на контракт всього10
ПЗСО: Всього прийнято заяв25
ПЗСО: Ліцензійний обсяг45
ПЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць32
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на бюджет7.07
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт7.05
БЗСО: Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет2.62
БЗСО: Зараховано на бюджет всього99
БЗСО: Зараховано на контракт всього17
БЗСО: Всього прийнято заяв201
БЗСО: Ліцензійний обсяг170
БЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць54
КВАЛ. РОБ.: Зараховано на бюджет всього30
КВАЛ. РОБ.: Зараховано на контракт всього27
КВАЛ. РОБ.: Всього прийнято заяв59
КВАЛ. РОБ.: Ліцензійний обсяг81
КВАЛ. РОБ.: Залишилося невикористаних ліцензійних місць24
Зараховано на бюджет всього132
Зараховано на контракт всього54
**** - БЗСО/ПЗСО/МОЛ.СПЕЦ./КВАЛ.РОБІТ. — статистика спеціальностей, вступ на які відбувається на підставі свідоцтва про базову загальну середню освіту, атестата про повну загальну середнью освіту, диплома молодшого спеціаліста або спеціальності кваліфікованого робітника. Детальніше>>>

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Освітня програма: Виробництво і переробка продукції рослинництва
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 8
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  5. Бал за особливі успіхи (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 7
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
Освітня програма: Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Фізика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  5. Бал за особливі успіхи (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Освітня програма: Туристичне обслуговування
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2020
Ліцензійний обсяг: 12
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  5. Бал за особливі успіхи (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 10
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.06.2019
Ліцензійний обсяг: 7
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  5. Бал за особливі успіхи (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 7
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2020
Ліцензійний обсяг: 2
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  5. Бал за особливі успіхи (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  5. Бал за особливі успіхи (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 4
Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.)ПЗСО (11 кл.)Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
Освітня програма: Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 31.01.2020
Ліцензійний обсяг: 7
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Фізика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  5. Бал за особливі успіхи (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Освітня програма: Фінанси і кредит
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 9
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 31.03.2020
Ліцензійний обсяг: 7
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  5. Бал за особливі успіхи (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 31.03.2020
Ліцензійний обсяг: 6
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  5. Бал за особливі успіхи (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама