Відокремлений структурний підрозділ "Василівський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету"

Інформація за: 2017 рік 2018 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Вищий навчальний заклад
Поштовий індекс:71600
Населений пункт:м. Василівка, Запорізька обл.
Адреса:вул. 40-років Перемоги, 15
Телефони:(06175) 752 50
Веб-сайт:http://i.vctdatu.zp.ua
E-mail:

Статистика вступу на молодшого спеціаліста ****

ПЗСО: Середній бал ЗНО серед зарахованих на контракт125.59
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт7.44
ПЗСО: Зараховано на контракт всього27
ПЗСО: Всього прийнято заяв54
ПЗСО: Ліцензійний обсяг97
ПЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць70
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на бюджет7.19
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт6.93
БЗСО: Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет3.10
БЗСО: Зараховано на бюджет всього62
БЗСО: Зараховано на контракт всього24
БЗСО: Всього прийнято заяв98
БЗСО: Ліцензійний обсяг94
БЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць8
КВАЛ. РОБ.: Зараховано на бюджет всього19
КВАЛ. РОБ.: Зараховано на контракт всього19
КВАЛ. РОБ.: Всього прийнято заяв38
КВАЛ. РОБ.: Ліцензійний обсяг50
КВАЛ. РОБ.: Залишилося невикористаних ліцензійних місць12
МОЛ. СПЕЦ.: Зараховано на контракт всього7
МОЛ. СПЕЦ.: Всього прийнято заяв7
МОЛ. СПЕЦ.: Ліцензійний обсяг13
МОЛ. СПЕЦ.: Залишилося невикористаних ліцензійних місць6
Зараховано на бюджет всього81
Зараховано на контракт всього70
**** - БЗСО/ПЗСО/МОЛ.СПЕЦ./КВАЛ.РОБІТ. — статистика спеціальностей, вступ на які відбувається на підставі свідоцтва про базову загальну середню освіту, атестата про повну загальну середнью освіту, диплома молодшого спеціаліста або спеціальності кваліфікованого робітника. Детальніше>>>

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб. Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Ветеринарна медицина
Спеціальність: 211 Ветеринарна медицина
Факультет: Ветеринарної медицини
Освітня програма: Ветеринарна медицина
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Тести Математика* (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Тести Біологія* (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 30
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 123 Комп’ютерна інженерія
Факультет: Юридично-інформаційне
Освітня програма: Обслуговування комп`ютерних систем і мереж
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 8
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Тести Історія України* (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Тести Математика* (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 18
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Право
Спеціальність: 081 Право
Факультет: Юридично-інформаційне
Освітня програма: Правознавство
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Тести Історія України* (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Тести Математика* (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 25
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Технолого-економічне
Освітня програма: Фінанси і кредит
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 10
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Тести Історія України* (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Тести Математика* (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технолого-економічне
Освітня програма: Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2021
Ліцензійний обсяг: 21
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Тести Математика* (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Тести Біологія* (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 30
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Ветеринарна медицина
Спеціальність: 211 Ветеринарна медицина
Факультет: Ветеринарної медицини
Освітня програма: Ветеринарна медицина
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 38
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 23
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 123 Комп’ютерна інженерія
Факультет: Юридично-інформаційне
Освітня програма: Обслуговування комп`ютерних систем і мереж
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 12
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Фізика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 6
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Право
Спеціальність: 081 Право
Факультет: Юридично-інформаційне
Освітня програма: Правознавство
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 37
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 19
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Технолого-економічне
Освітня програма: Фінанси і кредит
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 10
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 6
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технолого-економічне
Освітня програма: Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2020
Ліцензійний обсяг: 3
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Технолого-економічне
Освітня програма: Організація і технологія ведення фермерського господарства
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Тести (Фахове випробування)
  2. Тести Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
Детальніше
заяв: 21
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Ветеринарна медицина
Спеціальність: 211 Ветеринарна медицина
Факультет: Ветеринарної медицини
Освітня програма: Ветеринарна медицина
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 2
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Тести (Фахове випробування)
  2. Тести Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 123 Комп’ютерна інженерія
Факультет: Юридично-інформаційне
Освітня програма: Обслуговування комп`ютерних систем і мереж
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 5
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Тести (Фахове випробування)
  2. Тести Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Право
Спеціальність: 081 Право
Факультет: Юридично-інформаційне
Освітня програма: Правознавство
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 10
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Тести (Фахове випробування)
  2. Тести Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
Детальніше
заяв: 9
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Технолого-економічне
Освітня програма: Фінанси і кредит
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 5
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Тести (Фахове випробування)
  2. Тести Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
Детальніше
заяв: 6
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технолого-економічне
Освітня програма: Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2020
Ліцензійний обсяг: 3
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Тести (Фахове випробування)
  2. Тести Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Ветеринарна медицина
Спеціальність: 211 Ветеринарна медицина
Факультет: Ветеринарної медицини
Освітня програма: Ветеринарна медицина
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 5
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Тести (Фахове випробування)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 123 Комп’ютерна інженерія
Факультет: Юридично-інформаційне
Освітня програма: Обслуговування комп`ютерних систем і мереж
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 5
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Тести (Фахове випробування)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Право
Спеціальність: 081 Право
Факультет: Юридично-інформаційне
Освітня програма: Правознавство
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 3
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Тести (Фахове випробування)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Технолого-економічне
Освітня програма: Фінанси і кредит
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 5
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Тести (Фахове випробування)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технолого-економічне
Освітня програма: Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2020
Ліцензійний обсяг: 3
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Тести (Фахове випробування)
Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб. Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Право
Спеціальність: 081 Право
Факультет: Юридично-інформаційне
Освітня програма: Правознавство
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технолого-економічне
Освітня програма: Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технолого-економічне
Освітня програма: Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2020
Ліцензійний обсяг: 15
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама