Свалявська філія Національного університету харчових технологій

Інформація за: 2017 рік 2018 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Відокремлений підрозділ
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Вищий навчальний заклад
Поштовий індекс:89300
Населений пункт:м. Свалява, Закарпатська обл.
Адреса:вул. Духновича, 6
Телефони:(03133)2-11-65
Веб-сайт:http://zfnuft.uz.ua
E-mail:

Статистика вступу на бакалаврат **

МОЛ.СПЕЦ.: Зараховано на контракт всього39
МОЛ.СПЕЦ.: Всього прийнято заяв39
МОЛ.СПЕЦ.: Ліцензійний обсяг 50
МОЛ.СПЕЦ.: Залишилося невикористаних ліцензійних місць11
Зараховано на бюджет всього0
Зараховано на контракт всього39
** - ПЗСО / МОЛ.СПЕЦ. / БАКАЛАВР — статистика спеціальностей, вступ на які відбувається на підставі атестата про повну загальну середню освіту, диплома молодшого спеціаліста, або диплома бакалавра. Детальніше>>>

Реклама

Ступінь навчання: Бакалавр
Підстава вступу: Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Освітня програма: Економіка підприємства
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування (додаткове) (Фахове випробування)
  2. Фахове випробування (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 8
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Електрична інженерія
Спеціальність: 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
Освітня програма: Електротехніка та електротехнології
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування (додаткове) (Фахове випробування)
  2. Фахове випробування (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 17
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Харчові технології та інженерія
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 21.03.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 25
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології (Фахове випробування)
Детальніше
заяв: 11
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Харчові технології та інженерія
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2020
Ліцензійний обсяг: 25
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування (додаткове) (Фахове випробування)
  2. Фахове випробування (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 4
* - Предмети на вибір.

Реклама