Свалявська філія Національного університету харчових технологій

Інформація за: 2017 рік 2018 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Відокремлений підрозділ
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Вищий навчальний заклад
Поштовий індекс:89300
Населений пункт:м. Свалява, Закарпатська обл.
Адреса:вул. Духновича, 6
Телефони:(03133)2-11-65
Веб-сайт:http://zfnuft.uz.ua
E-mail:

Статистика вступу на бакалаврат **

МОЛ.СПЕЦ.: Зараховано на контракт всього39
МОЛ.СПЕЦ.: Всього прийнято заяв39
МОЛ.СПЕЦ.: Ліцензійний обсяг 50
МОЛ.СПЕЦ.: Залишилося невикористаних ліцензійних місць11
Зараховано на бюджет всього0
Зараховано на контракт всього39
** - ПЗСО / МОЛ.СПЕЦ. / БАКАЛАВР — статистика спеціальностей, вступ на які відбувається на підставі атестата про повну загальну середню освіту, диплома молодшого спеціаліста, або диплома бакалавра. Детальніше>>>

Реклама

Ступінь навчання: Бакалавр
Підстава вступу: Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Освітня програма: Економіка підприємства
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фахове вступне випробування (додаткове) (Фахове випробування)
  2. Фахове випробування (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Електрична інженерія
Спеціальність: 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
Освітня програма: Електротехніка та електротехнології
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фахове вступне випробування (додаткове) (Фахове випробування)
  2. Фахове випробування (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Харчові технології та інженерія
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 21.03.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 25
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Харчові технології (Фахове випробування)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Харчові технології та інженерія
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2020
Ліцензійний обсяг: 25
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (додаткове) (Фахове випробування)
  2. Фахове випробування (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама