Верхівнянська філія Житомирського агротехнічного коледжу

Інформація за: 2017 рік 2018 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Вищий навчальний заклад
Поштовий індекс:13613
Населений пункт:с. Верхівня, Житомирська обл.
Адреса:вул. Миру, 20
Телефони:(04138) 9 56 45
E-mail:

Статистика вступу на молодшого спеціаліста ****

ПЗСО: Середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет113.00
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на бюджет7.07
ПЗСО: Середній бал ЗНО серед зарахованих на контракт108.50
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт7.10
ПЗСО: Мін. середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет107.00
ПЗСО: Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет5.70
ПЗСО: Зараховано на бюджет всього3
ПЗСО: Зараховано на контракт всього1
ПЗСО: Всього прийнято заяв4
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на бюджет6.94
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт5.92
БЗСО: Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет3.50
БЗСО: Зараховано на бюджет всього29
БЗСО: Зараховано на контракт всього8
БЗСО: Всього прийнято заяв42
БЗСО: Ліцензійний обсяг40
БЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць3
Зараховано на бюджет всього32
Зараховано на контракт всього9
**** - БЗСО/ПЗСО/МОЛ.СПЕЦ./КВАЛ.РОБІТ. — статистика спеціальностей, вступ на які відбувається на підставі свідоцтва про базову загальну середню освіту, атестата про повну загальну середнью освіту, диплома молодшого спеціаліста або спеціальності кваліфікованого робітника. Детальніше>>>

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.)
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Виробництво і переробка продукції рослинництва
Освітня програма: Агрономія
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 40
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 44
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Виробництво і переробка продукції рослинництва
Освітня програма: Агрономія
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 13
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Виробництво і переробка продукції рослинництва
Освітня програма: Агрономія
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 7
* - Предмети на вибір.

Реклама