Освітня програма: Технологія харчування.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Краматорський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст.
На базі: Кваліфікований робітник.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Краматорський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського.
Освітня програма: Технологія харчування.
Тип пропозиції: Основна
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 3 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.06.2019
Термін подачі заяв: 24.07.2017 - 22.08.2017

Складові конкурсного бала

  1. Технологія виробництва кулінарної продукції
    (Фахове випробування, балmin=100.00, k=1.00 )
  2. Українська мова
    (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету, балmin=100.00, k=1.00 )
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=1.00, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Статистика спеціальності **

Середній рейтинговий бал зарахованих на бюджет541.00
Середній рейтинговий бал зарахованих на контракт458.20
Середній бал атестата зарахованих на бюджет175.00
Середній бал атестата зарахованих на контракт173.70
Середній рейтинговий бал всіх зарахованих485.80
Загальний середній рейтинговий бал всіх заяв485.80
Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет163.00
Мінімальний рейтинговий бал серед зарахованих на бюджет528.00
Зараховано на бюджет всього5
Зараховано на контракт всього10
Всього прийнято заяв15
Ліцензійний обсяг40
Залишилося невикористаних ліцензійних місць25
** - Статистика вступу на молодшого спеціаліста на основі кваліфікації кваліфікований робітник

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 ####### До наказу  —  549.000 
Українська мова 180.00
Технологія виробництва кулінарної продукції 185.00
Середній бал документа про освіту 184.00
    Б 
2 ####### До наказу  —  547.000 
Українська мова 180.00
Технологія виробництва кулінарної продукції 190.00
Середній бал документа про освіту 177.00
    Б 
3 ####### До наказу  —  541.000 
Українська мова 180.00
Технологія виробництва кулінарної продукції 185.00
Середній бал документа про освіту 176.00
    Б 
4 ####### До наказу  —  540.000 
Українська мова 180.00
Технологія виробництва кулінарної продукції 185.00
Середній бал документа про освіту 175.00
    Б 
5 ####### До наказу  —  528.000 
Українська мова 180.00
Технологія виробництва кулінарної продукції 185.00
Середній бал документа про освіту 163.00
    Б 
6 ####### До наказу  —  498.000 
Українська мова 140.00
Технологія виробництва кулінарної продукції 160.00
Середній бал документа про освіту 198.00
    К 
7 ####### До наказу  —  492.000 
Українська мова 140.00
Технологія виробництва кулінарної продукції 165.00
Середній бал документа про освіту 187.00
    К 
8 ####### До наказу  —  485.000 
Українська мова 150.00
Технологія виробництва кулінарної продукції 165.00
Середній бал документа про освіту 170.00
    К 
9 ####### До наказу  —  466.000 
Українська мова 140.00
Технологія виробництва кулінарної продукції 145.00
Середній бал документа про освіту 181.00
    К 
10 ####### До наказу  —  461.000 
Українська мова 130.00
Технологія виробництва кулінарної продукції 155.00
Середній бал документа про освіту 176.00
    К 
11 ####### До наказу  —  457.000 
Українська мова 120.00
Технологія виробництва кулінарної продукції 155.00
Середній бал документа про освіту 182.00
    К 
12 ####### До наказу  —  447.000 
Українська мова 120.00
Технологія виробництва кулінарної продукції 165.00
Середній бал документа про освіту 162.00
    К 
13 ####### До наказу  —  444.000 
Українська мова 130.00
Технологія виробництва кулінарної продукції 145.00
Середній бал документа про освіту 169.00
    К 
14 ####### До наказу  —  429.000 
Українська мова 120.00
Технологія виробництва кулінарної продукції 150.00
Середній бал документа про освіту 159.00
    К 
15 ####### До наказу  —  403.000 
Українська мова 120.00
Технологія виробництва кулінарної продукції 130.00
Середній бал документа про освіту 153.00
    К 
16 ####### Відмова  —  172.000 
Українська мова 0.00
Технологія виробництва кулінарної продукції 0.00
Середній бал документа про освіту 172.00
      – 
17 ####### Відмова  —  160.000 
Українська мова 0.00
Технологія виробництва кулінарної продукції 0.00
Середній бал документа про освіту 160.00
      – 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому («РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — учасник міжнародних олімпіад або Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських ігр).

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до підпункту 6, пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама