Криворізький державний комерційно-економічний технікум

Інформація за: 2017 рік 2018 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Технікум (училище)
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Вищий навчальний заклад
Поштовий індекс:50063
Населений пункт:м. Кривий Ріг, Дніпропетровська обл.
Адреса:вул. Курчатова, 13
Телефони:(0564)654722, 654876
Веб-сайт:http://www.kdket.net.ua
E-mail:

Статистика вступу на молодшого спеціаліста ****

ПЗСО: Середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет131.56
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на бюджет7.60
ПЗСО: Середній бал ЗНО серед зарахованих на контракт117.19
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт6.84
ПЗСО: Мін. середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет111.50
ПЗСО: Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет5.10
ПЗСО: Зараховано на бюджет всього50
ПЗСО: Зараховано на контракт всього16
ПЗСО: Всього прийнято заяв195
ПЗСО: Ліцензійний обсяг106
ПЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць40
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на бюджет8.04
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт6.70
БЗСО: Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет5.00
БЗСО: Зараховано на бюджет всього93
БЗСО: Зараховано на контракт всього21
БЗСО: Всього прийнято заяв143
БЗСО: Ліцензійний обсяг175
БЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць61
КВАЛ. РОБ.: Зараховано на бюджет всього10
КВАЛ. РОБ.: Зараховано на контракт всього27
КВАЛ. РОБ.: Всього прийнято заяв41
КВАЛ. РОБ.: Ліцензійний обсяг65
КВАЛ. РОБ.: Залишилося невикористаних ліцензійних місць28
Зараховано на бюджет всього153
Зараховано на контракт всього64
**** - БЗСО/ПЗСО/МОЛ.СПЕЦ./КВАЛ.РОБІТ. — статистика спеціальностей, вступ на які відбувається на підставі свідоцтва про базову загальну середню освіту, атестата про повну загальну середнью освіту, диплома молодшого спеціаліста або спеціальності кваліфікованого робітника. Детальніше>>>

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Освітня програма: Готельне обслуговування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  4. Бал за особливі успіхи (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 49
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  4. Бал за особливі успіхи (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 68
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Освітня програма: Бухгалтерський облік
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 20
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  4. Бал за особливі успіхи (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 25
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Освітня програма: Товарознавство та комерційна діяльність
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 40
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  4. Бал за особливі успіхи (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 45
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2021
Ліцензійний обсяг: 65
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів навча (Конкурсний показник)
  5. Бал за особливі успіхи (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 82
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за особливі успіхи (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 110
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Освітня програма: Бухгалтерський облік
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 6
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 10
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Освітня програма: Товарознавство та комерційна діяльність
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 35
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за особливі успіхи (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 75
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2020
Ліцензійний обсяг: 40
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за особливі успіхи (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 73
Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Освітня програма: Бухгалтерський облік
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Освітня програма: Товарознавство та комерційна діяльність
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 15
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Освітня програма: Товарознавство та комерційна діяльність
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2018
Ліцензійний обсяг: 35
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит Товарознавство (Фахове випробування)
  2. Українська мова Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 15
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2019
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит Технологія приготування їжі (Фахове випробування)
  2. Українська мова Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 36
* - Предмети на вибір.

Реклама