Волинський коледж Національного університету харчових технологій

Інформація за: 2017 рік 2018 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Вищий навчальний заклад
Поштовий індекс:26016
Населений пункт:м. Луцьк
Адреса:вул. Кафедральна , 6
Телефони:(0332) 721217
Веб-сайт:http://vocnuft.volyn.ua
E-mail:

Статистика вступу на молодшого спеціаліста ****

ПЗСО: Середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет152.42
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на бюджет8.87
ПЗСО: Середній бал ЗНО серед зарахованих на контракт121.74
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт7.43
ПЗСО: Мін. середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет103.50
ПЗСО: Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет5.90
ПЗСО: Зараховано на бюджет всього24
ПЗСО: Зараховано на контракт всього39
ПЗСО: Всього прийнято заяв320
ПЗСО: Ліцензійний обсяг430
ПЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць367
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на бюджет9.08
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт7.01
БЗСО: Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет6.00
БЗСО: Зараховано на бюджет всього135
БЗСО: Зараховано на контракт всього127
БЗСО: Всього прийнято заяв340
БЗСО: Ліцензійний обсяг490
БЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць228
КВАЛ. РОБ.: Зараховано на бюджет всього37
КВАЛ. РОБ.: Зараховано на контракт всього30
КВАЛ. РОБ.: Всього прийнято заяв79
КВАЛ. РОБ.: Ліцензійний обсяг490
КВАЛ. РОБ.: Залишилося невикористаних ліцензійних місць423
Зараховано на бюджет всього196
Зараховано на контракт всього196
**** - БЗСО/ПЗСО/МОЛ.СПЕЦ./КВАЛ.РОБІТ. — статистика спеціальностей, вступ на які відбувається на підставі свідоцтва про базову загальну середню освіту, атестата про повну загальну середнью освіту, диплома молодшого спеціаліста або спеціальності кваліфікованого робітника. Детальніше>>>

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 121 Інженерія програмного забезпечення
Факультет: Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Інженерія програмного забезпечення
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 60
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 112
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2021
Ліцензійний обсяг: 85
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 128
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 123 Комп’ютерна інженерія
Факультет: Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Комп'ютерна інженерія
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 60
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 124
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Облік і оподаткування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 50
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 77
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 60
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 91
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Туризм
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Географія (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 90
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Фінанси, банківська справа та страхування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 60
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 89
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Харчові технології
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2021
Ліцензійний обсяг: 90
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів навча (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 129
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 121 Інженерія програмного забезпечення
Факультет: Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Інженерія програмного забезпечення
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 60
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Фізика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 5
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2020
Ліцензійний обсяг: 85
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 142
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 123 Комп’ютерна інженерія
Факультет: Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Комп'ютерна інженерія
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 60
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 52
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Облік і оподаткування
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 50
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 66
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 60
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 43
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Туризм
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2020
Ліцензійний обсяг: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 76
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Фінанси, банківська справа та страхування
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 60
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 76
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Харчові технології
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2020
Ліцензійний обсяг: 90
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 60
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 121 Інженерія програмного забезпечення
Факультет: Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Інженерія програмного забезпечення
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 60
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування ІПЗ (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 22
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Економіка та підприємництво
Спеціальність: 5.03050901 бухгалтерський облік
Факультет: Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Економіка та підприємництво
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2018
Ліцензійний обсяг: 31
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування БО 3 курс (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогоспода
Спеціальність: 5.05170101 виробництво харчової продукції
Факультет: Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Технік-технолог з технології харчування
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування ВХП 3 курс (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 5.14010101 Готельне обслуговування
Факультет: Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Фахівець з готельного обслуговування
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2019
Ліцензійний обсяг: 23
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування РО (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2020
Ліцензійний обсяг: 85
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування ГРС (Фахове випробування)
  2. диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 27
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Економіка та підприємництво
Спеціальність: 5.03050702 комерційна діяльність
Факультет: Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Освітня програма: економіка та підприємництво
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2018
Ліцензійний обсяг: 24
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування КД 3 курс (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 123 Комп’ютерна інженерія
Факультет: Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Комп'ютерна інженерія
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 60
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування КІ (Фахове випробування)
  2. Фахове випробування КІ Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 41
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Облік і оподаткування
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 50
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування ОО (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 17
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Інформатика та обчислювальна техніка
Спеціальність: 5.05010201 обслуговування комп'ютерних систем і мереж
Факультет: Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Освітня програма: технік обчислювального (інформаційно-обчислювального) центру
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 4
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування ОКСМ 3 курс (Фахове випробування)
  2. Фахове випробування КІ 3 курс Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 60
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування ПТБД (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 22
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 5.14010102 Ресторанне обслуговування
Факультет: Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Сфера обслуговування
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2019
Ліцензійний обсяг: 24
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування РО (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Інформатика та обчислювальна техніка
Спеціальність: 5.05010301 розробка програмного забезпечення
Факультет: Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Освітня програма: технік-програміст
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 1
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування РПЗ 3 курс (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Туризм
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2020
Ліцензійний обсяг: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування Туризм (Фахове випробування)
  2. диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 10
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 5.14010301 Туристичне обслуговування
Факультет: Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Фахівець з туристичного обслуговування
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2019
Ліцензійний обсяг: 1
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування ТО (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Економіка та підприємництво
Спеціальність: 5.03050801 фінанси і кредит
Факультет: Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Освітня програма: молодший спеціаліст з фінансів і кредиту
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2018
Ліцензійний обсяг: 35
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування ФіК 3 курс (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Фінанси, банківська справа та страхування
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 60
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування ФБСС (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 16
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Харчові технології
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2020
Ліцензійний обсяг: 90
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування ХТ (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 17
* - Предмети на вибір.

Реклама