Коледж технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки

Інформація за: 2017 рік 2018 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Вищий навчальний заклад
Поштовий індекс:43010
Населений пункт:м. Луцьк
Адреса:просп. Волі, 51
Телефони:(0332)234141, 729037
Веб-сайт:http://ktbp.net.ua
E-mail:

Статистика вступу на бакалаврат **

МОЛ.СПЕЦ.: Зараховано на контракт всього88
МОЛ.СПЕЦ.: Всього прийнято заяв88
МОЛ.СПЕЦ.: Ліцензійний обсяг 180
МОЛ.СПЕЦ.: Залишилося невикористаних ліцензійних місць92
Зараховано на бюджет всього0
Зараховано на контракт всього88
** - ПЗСО / МОЛ.СПЕЦ. / БАКАЛАВР — статистика спеціальностей, вступ на які відбувається на підставі атестата про повну загальну середню освіту, диплома молодшого спеціаліста, або диплома бакалавра. Детальніше>>>

Статистика вступу на молодшого спеціаліста ****

ПЗСО: Середній бал ЗНО серед зарахованих на контракт125.15
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт7.59
ПЗСО: Зараховано на контракт всього17
ПЗСО: Всього прийнято заяв97
ПЗСО: Ліцензійний обсяг77
ПЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць60
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на бюджет8.97
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт8.25
БЗСО: Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет5.80
БЗСО: Зараховано на бюджет всього187
БЗСО: Зараховано на контракт всього94
БЗСО: Всього прийнято заяв325
БЗСО: Ліцензійний обсяг360
БЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць79
КВАЛ. РОБ.: Зараховано на бюджет всього19
КВАЛ. РОБ.: Зараховано на контракт всього3
КВАЛ. РОБ.: Всього прийнято заяв22
КВАЛ. РОБ.: Ліцензійний обсяг50
КВАЛ. РОБ.: Залишилося невикористаних ліцензійних місць28
Зараховано на бюджет всього206
Зараховано на контракт всього114
**** - БЗСО/ПЗСО/МОЛ.СПЕЦ./КВАЛ.РОБІТ. — статистика спеціальностей, вступ на які відбувається на підставі свідоцтва про базову загальну середню освіту, атестата про повну загальну середнью освіту, диплома молодшого спеціаліста або спеціальності кваліфікованого робітника. Детальніше>>>

Реклама

Ступінь навчання: Бакалавр Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб. Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 126 Інформаційні системи та технології
Факультет: Відділення обліку та права
Освітня програма: Інформаційні системи та технології
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Інформатика (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 8
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Віділення торгівлі та фінансів
Освітня програма: Товарознавство та торговельне підприємництво
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 40
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Товарознавство та торгівля (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 32
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Віділення харчових технологій та заочного навчання
Освітня програма: Харчові технології та інженерія
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Харчові технології (тестування) (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 16
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Віділення харчових технологій та заочного навчання
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. (Диктант) Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. (Усно) Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 86
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Відділення обліку та права
Освітня програма: Бухгалтерський облік
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 70
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. (Диктант) Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. (Усно) Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 91
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Віділення торгівлі та фінансів
Освітня програма: Товарознавство та комерційна діяльність
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 100
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. (Диктант) Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. (Усно) Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 117
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Право
Спеціальність: 081 Право
Факультет: Відділення обліку та права
Освітня програма: Правознавство
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 50
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. (Диктант) Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. (Усно) Історія України (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 79
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Віділення торгівлі та фінансів
Освітня програма: Оціночна діяльність
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 50
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. (Диктант) Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. (Усно) Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 76
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Віділення харчових технологій та заочного навчання
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2021
Ліцензійний обсяг: 60
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. (Диктант) Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. (Усно) Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 99
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Віділення харчових технологій та заочного навчання
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 1
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 13
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Відділення обліку та права
Освітня програма: Бухгалтерський облік
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 24
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 14
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Віділення торгівлі та фінансів
Освітня програма: Товарознавство та комерційна діяльність
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 27
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 29
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Право
Спеціальність: 081 Право
Факультет: Відділення обліку та права
Освітня програма: Правознавство
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 1
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Англійська мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 23
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Відділення обліку та права
Освітня програма: Оціночна діяльність
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 19
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 18
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Віділення харчових технологій та заочного навчання
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.01.2020
Ліцензійний обсяг: 5
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 20
Ступінь навчання: Бакалавр Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб. Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 126 Інформаційні системи та технології
Факультет: Віділення харчових технологій та заочного навчання
Освітня програма: Інформаційні системи та технології
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2020
Ліцензійний обсяг: 30
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Інформатика (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 16
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Віділення харчових технологій та заочного навчання
Освітня програма: Товарознавство та торговельне підприємництво
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2020
Ліцензійний обсяг: 50
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Товарознавство та торгівля (тестування) (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 35
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Віділення харчових технологій та заочного навчання
Освітня програма: Харчові технології та інженерія
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2020
Ліцензійний обсяг: 30
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Харчові технології (тестування) (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 30
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Віділення харчових технологій та заочного навчання
Освітня програма: Товарознавство та комерційна діяльність
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2019
Ліцензійний обсяг: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Товарознавство продовольчих та непродовольчих това (Фахове випробування)
  2. (Тестування) Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
Детальніше
заяв: 11
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Віділення харчових технологій та заочного навчання
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Технологія приготування їжі з основами товарознавс (Фахове випробування)
  2. (Тестування) Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
Детальніше
заяв: 17
* - Предмети на вибір.

Реклама