Могилів-Подільський технолого-економічний коледж Вінницького національного аграрного університету

Інформація за: 2017 рік 2018 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Вищий навчальний заклад
Поштовий індекс:24000
Населений пункт:м. Могилів-Подільський, Вінницька обл.
Адреса: Київська, 40-1
Телефони:04337 6-25-61
Веб-сайт:http://mptek.meximas.com
E-mail:

Статистика вступу на молодшого спеціаліста ****

ПЗСО: Середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет119.20
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на бюджет7.71
ПЗСО: Середній бал ЗНО серед зарахованих на контракт122.54
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт7.95
ПЗСО: Мін. середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет106.50
ПЗСО: Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет5.70
ПЗСО: Зараховано на бюджет всього10
ПЗСО: Зараховано на контракт всього13
ПЗСО: Всього прийнято заяв41
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на бюджет7.99
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт7.37
БЗСО: Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет4.60
БЗСО: Зараховано на бюджет всього119
БЗСО: Зараховано на контракт всього26
БЗСО: Всього прийнято заяв170
БЗСО: Ліцензійний обсяг195
БЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць50
КВАЛ. РОБ.: Зараховано на бюджет всього10
КВАЛ. РОБ.: Зараховано на контракт всього1
КВАЛ. РОБ.: Всього прийнято заяв11
Зараховано на бюджет всього139
Зараховано на контракт всього40
**** - БЗСО/ПЗСО/МОЛ.СПЕЦ./КВАЛ.РОБІТ. — статистика спеціальностей, вступ на які відбувається на підставі свідоцтва про базову загальну середню освіту, атестата про повну загальну середнью освіту, диплома молодшого спеціаліста або спеціальності кваліфікованого робітника. Детальніше>>>

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Бухгалтерське відділення
Освітня програма: Бухгалтерський облік
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 58
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Письмовий екзамен Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 38
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Бухгалтерське відділення
Освітня програма: Бухгалтерський облік
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 2
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Письмовий екзамен Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Бухгалтерське відділення
Освітня програма: Комерційна діяльність
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 24
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Письмовий екзамен Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 41
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Бухгалтерське відділення
Освітня програма: Комерційна діяльність
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 1
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Письмовий екзамен Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2021
Ліцензійний обсяг: 50
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Письмовий екзамен Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів навча (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 72
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2021
Ліцензійний обсяг: 2
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Письмовий екзамен Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів навча (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2021
Ліцензійний обсяг: 53
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Письмовий екзамен Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів навча (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 76
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2021
Ліцензійний обсяг: 5
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Письмовий екзамен Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів навча (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 6
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Бухгалтерське відділення
Освітня програма: Бухгалтерський облік
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 9
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Бухгалтерське відділення
Освітня програма: Комерційна діяльність
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Англійська мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 8
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 5
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 13
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Бухгалтерське відділення
Освітня програма: Бухгалтерський облік
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Бухгалтерський облік (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Виробництво харчової продукції (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.03.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 12
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.03.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Виробництво харчової продукції (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 10
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Виробництво харчової продукції (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
* - Предмети на вибір.

Реклама