Іллінецький державний аграрний коледж

Інформація за: 2017 рік 2018 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Вищий навчальний заклад
Поштовий індекс:22700
Населений пункт:м. Іллінці, Вінницька обл.
Адреса:вул. Студентська, 2
Телефони:(04345)2-14-98,0434523198
Веб-сайт:http://www.idak.vn.ua
E-mail:

Статистика вступу на молодшого спеціаліста ****

ПЗСО: Середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет128.75
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на бюджет7.71
ПЗСО: Середній бал ЗНО серед зарахованих на контракт114.63
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт7.24
ПЗСО: Мін. середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет105.50
ПЗСО: Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет5.20
ПЗСО: Зараховано на бюджет всього18
ПЗСО: Зараховано на контракт всього16
ПЗСО: Всього прийнято заяв47
ПЗСО: Ліцензійний обсяг39
ПЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць5
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на бюджет7.52
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт7.19
БЗСО: Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет4.00
БЗСО: Зараховано на бюджет всього146
БЗСО: Зараховано на контракт всього20
БЗСО: Всього прийнято заяв176
БЗСО: Ліцензійний обсяг272
БЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць106
КВАЛ. РОБ.: Зараховано на контракт всього5
КВАЛ. РОБ.: Всього прийнято заяв5
МОЛ. СПЕЦ.: Зараховано на контракт всього6
МОЛ. СПЕЦ.: Всього прийнято заяв6
Зараховано на бюджет всього164
Зараховано на контракт всього41
**** - БЗСО/ПЗСО/МОЛ.СПЕЦ./КВАЛ.РОБІТ. — статистика спеціальностей, вступ на які відбувається на підставі свідоцтва про базову загальну середню освіту, атестата про повну загальну середнью освіту, диплома молодшого спеціаліста або спеціальності кваліфікованого робітника. Детальніше>>>

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб. Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Агрономічне відділення
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 47
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 79
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 205 Лісове господарство
Факультет: Відділення лісового господарства та консервування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 59
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Економічне відділення
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 28.02.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 31
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Економічне відділення
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 35
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 22
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 206 Садово-паркове господарство
Факультет: Відділення лісового господарства та консервування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 31.01.2021
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 9
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Відділення виробництва і переробки продукції тваринництва
Освітня програма: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 80
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 75
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Відділення лісового господарства та консервування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 28.02.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 38
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Агрономічне відділення
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 3
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 18
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 205 Лісове господарство
Факультет: Відділення лісового господарства та консервування
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 10
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 20
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Економічне відділення
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.02.2020
Ліцензійний обсяг: 7
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Економічне відділення
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.06.2019
Ліцензійний обсяг: 7
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 206 Садово-паркове господарство
Факультет: Відділення лісового господарства та консервування
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 31.01.2020
Ліцензійний обсяг: 15
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Відділення виробництва і переробки продукції тваринництва
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 12
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 19
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Відділення лісового господарства та консервування
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.02.2020
Ліцензійний обсяг: 7
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 10
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Агрономічне відділення
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 205 Лісове господарство
Факультет: Відділення лісового господарства та консервування
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 8
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Економічне відділення
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.02.2020
Ліцензійний обсяг: 6
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Економічне відділення
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.06.2019
Ліцензійний обсяг: 6
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 206 Садово-паркове господарство
Факультет: Відділення лісового господарства та консервування
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 31.01.2020
Ліцензійний обсяг: 3
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Відділення виробництва і переробки продукції тваринництва
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 6
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Відділення лісового господарства та консервування
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.02.2020
Ліцензійний обсяг: 6
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Агрономічне відділення
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова та література (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 205 Лісове господарство
Факультет: Відділення лісового господарства та консервування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 2
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова та література (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Економічне відділення
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.02.2020
Ліцензійний обсяг: 2
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова та література (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Економічне відділення
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 26.06.2019
Ліцензійний обсяг: 2
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова та література (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 206 Садово-паркове господарство
Факультет: Відділення лісового господарства та консервування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 31.01.2020
Ліцензійний обсяг: 2
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова та література (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Відділення виробництва і переробки продукції тваринництва
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 25.06.2020
Ліцензійний обсяг: 2
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова та література (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Відділення лісового господарства та консервування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.02.2020
Ліцензійний обсяг: 2
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова та література (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб. Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Заочне відділення
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 19.09.2017 - 19.07.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 7
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 205 Лісове господарство
Факультет: Заочне відділення
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 24.09.2017 - 24.07.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Заочне відділення
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 24.09.2017 - 24.07.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Заочне відділення
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 19.09.2017 - 19.07.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 5
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Заочне відділення
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 19.09.2017 - 19.07.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 205 Лісове господарство
Факультет: Заочне відділення
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 19.09.2017 - 19.07.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Заочне відділення
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 19.09.2017 - 19.07.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Заочне відділення
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 19.09.2017 - 19.07.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Заочне відділення
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 19.09.2017 - 19.07.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова та література (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 205 Лісове господарство
Факультет: Заочне відділення
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 19.09.2017 - 19.07.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова та література (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Заочне відділення
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 19.09.2017 - 19.07.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова та література (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Заочне відділення
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 19.09.2017 - 19.07.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова та література (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама