Київський державний коледж туризму та готельного господарства

Інформація за: 2017 рік 2018 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Вищий навчальний заклад
Поштовий індекс:02192
Населений пункт:м. Київ
Адреса:вул. Жмаченка, 26
Телефони:(044) 5438631; 5439546
Веб-сайт:http://www.ktgg.kiev.ua
E-mail:

Статистика вступу на бакалаврат **

ПЗСО: Всього прийнято заяв60
ПЗСО: Середній пріоритет всіх заяв (від 1 до 9)3.80
ПЗСО: Ліцензійний обсяг25
ПЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць25
МОЛ.СПЕЦ.: Зараховано на контракт всього16
МОЛ.СПЕЦ.: Всього прийнято заяв16
МОЛ.СПЕЦ.: Ліцензійний обсяг 50
МОЛ.СПЕЦ.: Залишилося невикористаних ліцензійних місць34
Зараховано на бюджет всього0
Зараховано на контракт всього16
** - ПЗСО / МОЛ.СПЕЦ. / БАКАЛАВР — статистика спеціальностей, вступ на які відбувається на підставі атестата про повну загальну середню освіту, диплома молодшого спеціаліста, або диплома бакалавра. Детальніше>>>

Статистика вступу на молодшого спеціаліста ****

ПЗСО: Середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет132.49
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на бюджет7.82
ПЗСО: Середній бал ЗНО серед зарахованих на контракт119.47
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт7.25
ПЗСО: Мін. середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет100.00
ПЗСО: Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет4.50
ПЗСО: Зараховано на бюджет всього118
ПЗСО: Зараховано на контракт всього34
ПЗСО: Всього прийнято заяв758
ПЗСО: Ліцензійний обсяг395
ПЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць243
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на бюджет9.01
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт7.82
БЗСО: Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет4.50
БЗСО: Зараховано на бюджет всього183
БЗСО: Зараховано на контракт всього343
БЗСО: Всього прийнято заяв915
БЗСО: Ліцензійний обсяг615
БЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць89
КВАЛ. РОБ.: Зараховано на контракт всього40
КВАЛ. РОБ.: Всього прийнято заяв40
Зараховано на бюджет всього301
Зараховано на контракт всього417
**** - БЗСО/ПЗСО/МОЛ.СПЕЦ./КВАЛ.РОБІТ. — статистика спеціальностей, вступ на які відбувається на підставі свідоцтва про базову загальну середню освіту, атестата про повну загальну середнью освіту, диплома молодшого спеціаліста або спеціальності кваліфікованого робітника. Детальніше>>>

Реклама

Ступінь навчання: Бакалавр Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб. Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Туристичне та готельне обслуговування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 61
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Туристичне та готельне обслуговування
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Організація готельно-ресторанного господарства (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 121 Інженерія програмного забезпечення
Факультет: Товарознавства, фінансів та комп'ютерних технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 97
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Туристичне та готельне обслуговування
Освітня програма: Готельне обслуговування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.01.2021
Ліцензійний обсяг: 120
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Географія (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 261
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Ресторанне господарство
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 60
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Географія (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 199
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 123 Комп’ютерна інженерія
Факультет: Товарознавства, фінансів та комп'ютерних технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 91
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Товарознавства, фінансів та комп'ютерних технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 43
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Товарознавства, фінансів та комп'ютерних технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 100
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 86
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Право
Спеціальність: 081 Право
Факультет: Правознавство
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 90
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Історія України (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 139
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Туристичне та готельне обслуговування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.01.2021
Ліцензійний обсяг: 60
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Географія (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 259
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Товарознавства, фінансів та комп'ютерних технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 70
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Ресторанне господарство
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.01.2021
Ліцензійний обсяг: 65
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 124
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 121 Інженерія програмного забезпечення
Факультет: Товарознавства, фінансів та комп'ютерних технологій
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Туристичне та готельне обслуговування
Освітня програма: Готельне обслуговування
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.01.2020
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 190
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Ресторанне господарство
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 150
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 123 Комп’ютерна інженерія
Факультет: Товарознавства, фінансів та комп'ютерних технологій
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Товарознавства, фінансів та комп'ютерних технологій
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 30
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Товарознавства, фінансів та комп'ютерних технологій
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 62
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Право
Спеціальність: 081 Право
Факультет: Правознавство
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 35
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 84
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Туристичне та готельне обслуговування
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.01.2020
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 157
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Товарознавства, фінансів та комп'ютерних технологій
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Ресторанне господарство
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.01.2020
Ліцензійний обсяг: 60
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 70
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Економіка та підприємництво
Спеціальність: 5.03050901 бухгалтерський облік
Факультет: Товарознавства, фінансів та комп'ютерних технологій
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2018
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Бухгалтерський облік (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогоспода
Спеціальність: 5.05170101 виробництво харчової продукції
Факультет: Ресторанне господарство
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.01.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Технологія виробництва кулінарної продукції (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 14
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 5.14010101 Готельне обслуговування
Факультет: Туристичне та готельне обслуговування
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.01.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Організація та технологія обслуговування в готелях (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Інформатика та обчислювальна техніка
Спеціальність: 5.05010201 обслуговування комп'ютерних систем і мереж
Факультет: Товарознавства, фінансів та комп'ютерних технологій
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Інформатика та комп'ютерна техніка, Програмування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Товарознавства, фінансів та комп'ютерних технологій
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2018
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Організація і технологія торговельних процесів. То (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Право
Спеціальність: 5.03040101 правознавство
Факультет: Правознавство
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Діловодство. Теорія держави і права. Організація с (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 5.14010102 Ресторанне обслуговування
Факультет: Ресторанне господарство
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2018
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Технологія обслуговування в закладах ресторанного (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Інформатика та обчислювальна техніка
Спеціальність: 5.05010301 розробка програмного забезпечення
Факультет: Товарознавства, фінансів та комп'ютерних технологій
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Інформатика та компютерна техніка. Програмування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 5.14010301 Туристичне обслуговування
Факультет: Туристичне та готельне обслуговування
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.01.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Технологія і організація туристичної діяльності (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Економіка та підприємництво
Спеціальність: 5.03050801 фінанси і кредит
Факультет: Товарознавства, фінансів та комп'ютерних технологій
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2018
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фінанси (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
Ступінь навчання: Бакалавр Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб. Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Туристичне та готельне обслуговування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Туристичне та готельне обслуговування
Зарахування на 3 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 50
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Організація готельно-ресторанного господарства (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 17
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Туристичне та готельне обслуговування
Освітня програма: Готельне обслуговування
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 16
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Ресторанне господарство
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 16
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Товарознавства, фінансів та комп'ютерних технологій
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 20
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Товарознавства, фінансів та комп'ютерних технологій
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 20
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Туристичне та готельне обслуговування
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Ресторанне господарство
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 40
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Ресторанне господарство
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2018
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Технологія обслуговування в закладах ресторанного (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Туристичне та готельне обслуговування
Освітня програма: Готельне обслуговування
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Організація та технологія обслуговування в готелях (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Туристичне та готельне обслуговування
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Технологія і організація туристичної діяльності (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Ресторанне господарство
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Технологія виробництва кулінарної продукції (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 12
* - Предмети на вибір.

Реклама