Чернівецький державний комерційний технікум

Інформація за: 2017 рік 2018 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Технікум (училище)
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Вищий навчальний заклад
Поштовий індекс:58023
Населений пункт:м. Чернівці
Адреса:вул. Руська, 194
Телефони:(372)548115, (03722 6-70-71
Веб-сайт:http://chdkt.cv.ua
E-mail:

Статистика вступу на молодшого спеціаліста ****

ПЗСО: Середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет133.96
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на бюджет8.45
ПЗСО: Середній бал ЗНО серед зарахованих на контракт112.85
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт6.74
ПЗСО: Мін. середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет122.00
ПЗСО: Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет6.10
ПЗСО: Зараховано на бюджет всього14
ПЗСО: Зараховано на контракт всього10
ПЗСО: Всього прийнято заяв32
ПЗСО: Ліцензійний обсяг62
ПЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць38
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на бюджет8.79
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт7.14
БЗСО: Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет5.20
БЗСО: Зараховано на бюджет всього103
БЗСО: Зараховано на контракт всього21
БЗСО: Всього прийнято заяв187
БЗСО: Ліцензійний обсяг205
БЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць81
КВАЛ. РОБ.: Зараховано на контракт всього7
КВАЛ. РОБ.: Всього прийнято заяв7
КВАЛ. РОБ.: Ліцензійний обсяг42
КВАЛ. РОБ.: Залишилося невикористаних ліцензійних місць35
МОЛ. СПЕЦ.: Зараховано на контракт всього1
МОЛ. СПЕЦ.: Всього прийнято заяв1
МОЛ. СПЕЦ.: Ліцензійний обсяг20
МОЛ. СПЕЦ.: Залишилося невикористаних ліцензійних місць19
Зараховано на бюджет всього117
Зараховано на контракт всього38
**** - БЗСО/ПЗСО/МОЛ.СПЕЦ./КВАЛ.РОБІТ. — статистика спеціальностей, вступ на які відбувається на підставі свідоцтва про базову загальну середню освіту, атестата про повну загальну середнью освіту, диплома молодшого спеціаліста або спеціальності кваліфікованого робітника. Детальніше>>>

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб. Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Економічне (товарознавчо-бухгалтерське) відділення
Освітня програма: Бухгалтерський облік
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Економічне (товарознавчо-бухгалтерське) відділення
Освітня програма: Товарознавство та комерційна діяльність
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 75
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2021
Ліцензійний обсяг: 100
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів навчального закладу (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Економічне (товарознавчо-бухгалтерське) відділення
Освітня програма: Бухгалтерський облік
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 14
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Економічне (товарознавчо-бухгалтерське) відділення
Освітня програма: Товарознавство і комерційна діяльність
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.06.2019
Ліцензійний обсяг: 26
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: виробництво харчової продукції
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2020
Ліцензійний обсяг: 22
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Економічне (товарознавчо-бухгалтерське) відділення
Освітня програма: Бухгалтерський облік
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 14
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. "Економіка підприємства", "Бухгалтерський облік" (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Економічне (товарознавчо-бухгалтерське) відділення
Освітня програма: Товарознавство та комерційна діяльність
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 26
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. "Товарознавство продовольчих товарів", "Організація та технологія торговельних процесів" (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2020
Ліцензійний обсяг: 22
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. "Технологія виробництва кулінарної продукції", "Санітарія і гігієна" (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Економічне (товарознавчо-бухгалтерське) відділення
Освітня програма: Бухгалтерський облік
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 14
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. загальноосвітні компетенції (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Економічне (товарознавчо-бухгалтерське) відділення
Освітня програма: Товарознавство та комерційна діяльність
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 26
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Загальноосвітні компетенції (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2020
Ліцензійний обсяг: 22
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Загальноосвітні компетенції (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб. Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Економічне (товарознавчо-бухгалтерське) відділення
Освітня програма: Бухгалтерський облік
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.06.2019
Ліцензійний обсяг: 15
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Економічне (товарознавчо-бухгалтерське) відділення
Освітня програма: Товарознавство та комерційна діяльність
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.06.2019
Ліцензійний обсяг: 10
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2020
Ліцензійний обсяг: 20
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Економічне (товарознавчо-бухгалтерське) відділення
Освітня програма: Бухгалтерський облік
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2019
Ліцензійний обсяг: 15
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. "Економіка підприємства", "Бухгалтерський облік" (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Економічне (товарознавчо-бухгалтерське) відділення
Освітня програма: Товарознавство і комерційна діяльність
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2019
Ліцензійний обсяг: 10
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. "Товарознавство продовольчих товарів", "Організація та технологія торговельних процесів" (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.06.2019
Ліцензійний обсяг: 20
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. "Технологія виробництва кулінарної продукції", "Санітарія і гігієна" (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Економічне (товарознавчо-бухгалтерське) відділення
Освітня програма: Бухгалтерський облік
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 15
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Загальноосвітні компетенції (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Економічне (товарознавчо-бухгалтерське) відділення
Освітня програма: Товарознавство та комерційна діяльність
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 10
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Загальноосвітні компетенції (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2020
Ліцензійний обсяг: 20
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Загальноосвітні компетенції (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама