Освітня програма: Економіка підприємства.
Спеціальність: 051. Економіка.

Кам'янець-Подільський коледж харчової промисловості Національного університету харчових технологій

Інформація за: 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
На базі: Повна загальна середня освіта.
Галузь: Соціальні та поведінкові науки.
Спеціальність: Економіка.
Факультет: економічне відділення.
Освітня програма: Економіка підприємства.
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 2 курс

Складові конкурсного балу

  1. Історія України*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=1.00 )
  2. Математика*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=1.00 )
  3. Українська мова та література
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=1.00 )
  4. Англійська мова*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=1.00 )
  5. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Статистика спеціальності **

Середній рейтинговий бал зарахованих на контракт360.00
Середній бал ЗНО серед зарахованих на контракт109.75
Середній бал атестата зарахованих на контракт6.05
Середній рейтинговий бал всіх зарахованих360.00
Загальний середній рейтинговий бал всіх заяв360.00
Зараховано на контракт всього2
Всього прийнято заяв2
Ліцензійний обсяг10
Залишилося невикористаних ліцензійних місць8
** - Статистика вступу на молодшого спеціаліста на основі повної загальної середньої освіти (ПЗСО)

Реклама

Рейтинговий список

ПІБ Стан П Σ Деталізація КО КВ Тип Д
1 С************ Д.В. До наказу  —  366.000 
Середній бал документа про освіту 7.10
Українська мова та література 115.00
Математика 100.00
    РК=1.02      К 
2 Б************ В.В. До наказу  —  354.000 
Середній бал документа про освіту 5.00
Українська мова та література 117.00
Математика 107.00
    РК=1.02      К 
3 І************ Т.Г. Відхилено (контракт)  —  402.000 
Середній бал документа про освіту 7.60
Українська мова та література 138.00
Історія України 108.00
    РК=1.02        – 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
Σ: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідоно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідоно до п.8 розділу VІІ Умов прийому («РК» — регіональний коефіцієнт; «ГК» — галузевий коефіцієнт; «СК» — сільський коефіцієнт, «ПК» — першочерговий коефіцієнт).
КВ: КВ1 (Квота 1), КВ2 (Квота 2), КВ3 (Квота 3) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до підпункту 6, пункту 6, розділу І Умов прийому.
Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама