Каховський державний агротехнічний коледж

Інформація за: 2017 рік 2018 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Вищий навчальний заклад
Поштовий індекс:74824
Населений пункт:с. Коробки, Херсонська обл.
Адреса:вул. Каховська, 30
Телефони:(05536) 9-33-96
Веб-сайт:http://kdak.com.ua
E-mail:

Статистика вступу на молодшого спеціаліста ****

ПЗСО: Середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет134.00
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на бюджет7.20
ПЗСО: Середній бал ЗНО серед зарахованих на контракт120.77
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт7.00
ПЗСО: Мін. середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет125.50
ПЗСО: Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет6.50
ПЗСО: Зараховано на бюджет всього2
ПЗСО: Зараховано на контракт всього17
ПЗСО: Всього прийнято заяв42
ПЗСО: Ліцензійний обсяг50
ПЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць31
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на бюджет6.69
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт6.24
БЗСО: Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет4.00
БЗСО: Зараховано на бюджет всього89
БЗСО: Зараховано на контракт всього9
БЗСО: Всього прийнято заяв116
БЗСО: Ліцензійний обсяг240
БЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць142
КВАЛ. РОБ.: Зараховано на контракт всього40
КВАЛ. РОБ.: Всього прийнято заяв51
КВАЛ. РОБ.: Ліцензійний обсяг35
МОЛ. СПЕЦ.: Зараховано на контракт всього6
МОЛ. СПЕЦ.: Всього прийнято заяв7
Зараховано на бюджет всього91
Зараховано на контракт всього66
**** - БЗСО/ПЗСО/МОЛ.СПЕЦ./КВАЛ.РОБІТ. — статистика спеціальностей, вступ на які відбувається на підставі свідоцтва про базову загальну середню освіту, атестата про повну загальну середнью освіту, диплома молодшого спеціаліста або спеціальності кваліфікованого робітника. Детальніше>>>

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб. Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: агрономічно-бухгалтерське
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 50
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. тести Біологія (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 31
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Ветеринарна медицина
Спеціальність: 211 Ветеринарна медицина
Факультет: ветеринарно-технологічне
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 50
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. тести Біологія (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 34
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 20
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. тести Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 14
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: ветеринарно-технологічне
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 50
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. тестування Біологія (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 12
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: агрономічно-бухгалтерське
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 20
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. тести Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 10
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2021
Ліцензійний обсяг: 50
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. тести Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 17
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: агрономічно-бухгалтерське
Освітня програма: Агрономія
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 12
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Ветеринарна медицина
Спеціальність: 211 Ветеринарна медицина
Освітня програма: Ветеринарна медицина
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 11
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: агрономічно-бухгалтерське
Освітня програма: Облік і оподаткування
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.06.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: ветеринарно-технологічне
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 5
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: агрономічно-бухгалтерське
Освітня програма: Фінанси, банківська справа та страхування
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.06.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 5
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: агрономічно-бухгалтерське
Освітня програма: харчові технології
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. комплексний іспит (Фахове випробування)
  2. іспит Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: агрономічно-бухгалтерське
Освітня програма: Агрономія
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тракторист-машиніст/квітникар (Фахове випробування)
  2. екзамен Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 16
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогоспода
Спеціальність: 5.05170108 зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування (Фахове випробування)
  2. тести Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: агрономічно-бухгалтерське
Освітня програма: Облік і оподаткування
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.06.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. офісний службовець/касир (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: ветеринарно-технологічне
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. бджоляр/електромонтер (Фахове випробування)
  2. екзамен Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: агрономічно-бухгалтерське
Освітня програма: Фінанси, банківська справа та страхування
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.06.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. комплексний іспит (Фахове випробування)
  2. екзамен Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: агрономічно-бухгалтерське
Освітня програма: харчові технології
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тести (Фахове випробування)
  2. екзамен Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. іспит (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб. Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Біологія (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Біологія (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: агрономічно-бухгалтерське
Освітня програма: Агрономія
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 14
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: ветеринарно-технологічне
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 6
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: агрономічно-бухгалтерське
Освітня програма: Агрономія
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 10
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Землеробство, трактори і автомобілі (Фахове випробування)
  2. екзамен Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 17
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: ветеринарно-технологічне
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. технологія виробництва продукції тваринництва (Фахове випробування)
  2. екзамен Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 13
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Біологія (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 5
* - Предмети на вибір.

Реклама