Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету

Інформація за: 2017 рік 2018 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Вищий навчальний заклад
Поштовий індекс:61045
Населений пункт:м. Харків
Адреса:вул. Клочківська, 202
Телефони:(057) 340 45 43; 340 05 87
Веб-сайт:http://www.htek.com.ua
E-mail:

Статистика вступу на бакалаврат **

МОЛ.СПЕЦ.: Зараховано на контракт всього83
МОЛ.СПЕЦ.: Всього прийнято заяв83
МОЛ.СПЕЦ.: Ліцензійний обсяг 220
МОЛ.СПЕЦ.: Залишилося невикористаних ліцензійних місць137
Зараховано на бюджет всього0
Зараховано на контракт всього83
** - ПЗСО / МОЛ.СПЕЦ. / БАКАЛАВР — статистика спеціальностей, вступ на які відбувається на підставі атестата про повну загальну середню освіту, диплома молодшого спеціаліста, або диплома бакалавра. Детальніше>>>

Статистика вступу на молодшого спеціаліста ****

ПЗСО: Середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет133.59
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на бюджет7.63
ПЗСО: Середній бал ЗНО серед зарахованих на контракт120.29
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт7.37
ПЗСО: Мін. середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет102.00
ПЗСО: Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет4.70
ПЗСО: Зараховано на бюджет всього85
ПЗСО: Зараховано на контракт всього51
ПЗСО: Всього прийнято заяв195
ПЗСО: Ліцензійний обсяг337
ПЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць201
КВАЛ. РОБ.: Зараховано на бюджет всього10
КВАЛ. РОБ.: Зараховано на контракт всього57
КВАЛ. РОБ.: Всього прийнято заяв67
КВАЛ. РОБ.: Ліцензійний обсяг155
КВАЛ. РОБ.: Залишилося невикористаних ліцензійних місць88
Зараховано на бюджет всього95
Зараховано на контракт всього108
**** - БЗСО/ПЗСО/МОЛ.СПЕЦ./КВАЛ.РОБІТ. — статистика спеціальностей, вступ на які відбувається на підставі свідоцтва про базову загальну середню освіту, атестата про повну загальну середнью освіту, диплома молодшого спеціаліста або спеціальності кваліфікованого робітника. Детальніше>>>

Реклама

Ступінь навчання: Бакалавр Молодший спеціаліст
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.) Квал. роб. Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Відділення економіки, управління та адміністрування
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 15
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Відділення виробництва та технології
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Ступінь навчання: Бакалавр Молодший спеціаліст
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.)Квал. роб.Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Відділення економіки, управління та адміністрування
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2022
Ліцензійний обсяг: 15
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Відділення виробництва та технології
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
* - Предмети на вибір.

Реклама