Сумський коледж харчової промисловості Національного університету харчових технологій

Інформація за: 2017 рік 2018 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Вищий навчальний заклад
Поштовий індекс:40030
Населений пункт:с. Суми
Адреса:вул. Пролетарська, 60
Телефони:(0542)61-05-23
Веб-сайт:http://stpp.sumy.ua
E-mail:

Статистика вступу на молодшого спеціаліста ****

ПЗСО: Середній бал ЗНО серед зарахованих на контракт134.33
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт7.83
ПЗСО: Зараховано на контракт всього3
ПЗСО: Всього прийнято заяв9
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на бюджет7.73
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт6.69
БЗСО: Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет5.00
БЗСО: Зараховано на бюджет всього115
БЗСО: Зараховано на контракт всього27
БЗСО: Всього прийнято заяв156
БЗСО: Ліцензійний обсяг240
БЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць98
Зараховано на бюджет всього115
Зараховано на контракт всього30
**** - БЗСО/ПЗСО/МОЛ.СПЕЦ./КВАЛ.РОБІТ. — статистика спеціальностей, вступ на які відбувається на підставі свідоцтва про базову загальну середню освіту, атестата про повну загальну середнью освіту, диплома молодшого спеціаліста або спеціальності кваліфікованого робітника. Детальніше>>>

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.)
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Автоматизація та приладобудування
Спеціальність: 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Факультет: Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва
Освітня програма: Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Фізика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  5. Бал за особливі успіхи (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 6
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 123 Комп’ютерна інженерія
Факультет: Обслуговування комп'ютерних систем і мереж
Освітня програма: Обслуговування комп'ютерних систем і мереж
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Фізика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  5. Бал за особливі успіхи (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 9
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  5. Бал за особливі успіхи (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Виробництво цукристих речовин та полісахаридів
Освітня програма: Виробництво цукристих речовин та полісахаридів
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  5. Бал за особливі успіхи (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама