Сумський коледж харчової промисловості Національного університету харчових технологій

Інформація за: 2017 рік 2018 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Вищий навчальний заклад
Поштовий індекс:40030
Населений пункт:с. Суми
Адреса:вул. Пролетарська, 60
Телефони:(0542)61-05-23
Веб-сайт:http://stpp.sumy.ua
E-mail:

Статистика вступу на молодшого спеціаліста ****

ПЗСО: Середній бал ЗНО серед зарахованих на контракт134.33
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт7.83
ПЗСО: Зараховано на контракт всього3
ПЗСО: Всього прийнято заяв9
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на бюджет7.73
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт6.69
БЗСО: Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет5.00
БЗСО: Зараховано на бюджет всього115
БЗСО: Зараховано на контракт всього27
БЗСО: Всього прийнято заяв156
БЗСО: Ліцензійний обсяг240
БЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць98
Зараховано на бюджет всього115
Зараховано на контракт всього30
**** - БЗСО/ПЗСО/МОЛ.СПЕЦ./КВАЛ.РОБІТ. — статистика спеціальностей, вступ на які відбувається на підставі свідоцтва про базову загальну середню освіту, атестата про повну загальну середнью освіту, диплома молодшого спеціаліста або спеціальності кваліфікованого робітника. Детальніше>>>

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.)
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Автоматизація та приладобудування
Спеціальність: 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Факультет: Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва
Освітня програма: Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 85
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів навча (Конкурсний показник)
  5. Бал за особливі успіхи (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 123 Комп’ютерна інженерія
Факультет: Обслуговування комп'ютерних систем і мереж
Освітня програма: Обслуговування комп'ютерних систем і мереж
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів навча (Конкурсний показник)
  5. Бал за особливі успіхи (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Виробництво харчової продукції
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.01.2021
Ліцензійний обсяг: 45
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів навча (Конкурсний показник)
  5. Бал за особливі успіхи (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 80
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів навча (Конкурсний показник)
  5. Бал за особливі успіхи (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Автоматизація та приладобудування
Спеціальність: 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Факультет: Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва
Освітня програма: Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Фізика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  5. Бал за особливі успіхи (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 123 Комп’ютерна інженерія
Факультет: Обслуговування комп'ютерних систем і мереж
Освітня програма: Обслуговування комп'ютерних систем і мереж
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Фізика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  5. Бал за особливі успіхи (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  5. Бал за особливі успіхи (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Виробництво цукристих речовин та полісахаридів
Освітня програма: Виробництво цукристих речовин та полісахаридів
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  5. Бал за особливі успіхи (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама