Сумська філія Національного університету харчових технологій

Інформація за: 2017 рік 2018 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Відокремлений підрозділ
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Вищий навчальний заклад
Поштовий індекс:40030
Населений пункт:м. Суми
Адреса:вул. Пролетарська, 60
Телефони:(0542) 60-74-21
Веб-сайт:http://zf.stpp.sumy.ua
E-mail:

Статистика вступу на бакалаврат **

МОЛ.СПЕЦ.: Зараховано на контракт всього41
МОЛ.СПЕЦ.: Всього прийнято заяв41
МОЛ.СПЕЦ.: Ліцензійний обсяг 95
МОЛ.СПЕЦ.: Залишилося невикористаних ліцензійних місць54
Зараховано на бюджет всього0
Зараховано на контракт всього41
** - ПЗСО / МОЛ.СПЕЦ. / БАКАЛАВР — статистика спеціальностей, вступ на які відбувається на підставі атестата про повну загальну середню освіту, диплома молодшого спеціаліста, або диплома бакалавра. Детальніше>>>

Реклама

Ступінь навчання: Бакалавр
Підстава вступу: Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Автоматизація та приладобудування
Спеціальність: 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Факультет: Сумська філія Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Автоматизація та приладобудування
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Автоматизація технологічних процесів (Фахове випробування)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Автоматизація та приладобудування
Спеціальність: 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Факультет: Сумська філія Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Автоматизація та приладобудування
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 35
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Автоматизація технологічних процесів (Фахове випробування)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Автоматизація та приладобудування
Спеціальність: 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Факультет: Сумська філія Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Автоматизація та приладобудування
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Автоматизація технологійних процесів (Фахове випробування)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Харчові технології та інженерія
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 26.02.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Харчові технології (Фахове випробування)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Сумська філія Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Харчові технології та інженерія
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.07.2017 - 27.02.2020
Ліцензійний обсяг: 60
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Харчові технології (Фахове випробування)
* - Предмети на вибір.

Реклама