Хомутецький ветеринарно-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії

Інформація за: 2017 рік 2018 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Вищий навчальний заклад
Поштовий індекс:37634
Населений пункт:с. Хомутець, Полтавська обл.
Адреса:вул. Декабристів,
Телефони:(05355) 355 66; 355 75
Веб-сайт:http://hvzt.pdaa.edu.ua
E-mail:

Статистика вступу на молодшого спеціаліста ****

ПЗСО: Середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет120.68
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на бюджет6.47
ПЗСО: Середній бал ЗНО серед зарахованих на контракт188.00
ПЗСО: Мін. середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет101.50
ПЗСО: Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет6.20
ПЗСО: Зараховано на бюджет всього16
ПЗСО: Зараховано на контракт всього1
ПЗСО: Всього прийнято заяв38
ПЗСО: Ліцензійний обсяг26
ПЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць9
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на бюджет6.65
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт6.30
БЗСО: Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет3.70
БЗСО: Зараховано на бюджет всього45
БЗСО: Зараховано на контракт всього3
БЗСО: Всього прийнято заяв48
БЗСО: Ліцензійний обсяг65
БЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць17
КВАЛ. РОБ.: Зараховано на бюджет всього31
КВАЛ. РОБ.: Всього прийнято заяв39
КВАЛ. РОБ.: Ліцензійний обсяг33
КВАЛ. РОБ.: Залишилося невикористаних ліцензійних місць2
Зараховано на бюджет всього92
Зараховано на контракт всього4
**** - БЗСО/ПЗСО/МОЛ.СПЕЦ./КВАЛ.РОБІТ. — статистика спеціальностей, вступ на які відбувається на підставі свідоцтва про базову загальну середню освіту, атестата про повну загальну середнью освіту, диплома молодшого спеціаліста або спеціальності кваліфікованого робітника. Детальніше>>>

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб. Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Ветеринарна медицина
Спеціальність: 211 Ветеринарна медицина
Факультет: Ветеринарна медицина
Освітня програма: Фельдшер ветеринарної медицини
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Історія України (Сертифікат ЗНО)
  2. Біологія (Сертифікат ЗНО)
  3. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 6
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Ветеринарна медицина
Спеціальність: 211 Ветеринарна медицина
Факультет: Ветеринарна медицина
Освітня програма: Фельдшер ветеринарної медицини
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 20
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Історія України (Сертифікат ЗНО)
  2. Біологія (Сертифікат ЗНО)
  3. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 18
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Ветеринарна медицина
Спеціальність: 211 Ветеринарна медицина
Факультет: Ветеринарна медицина
Освітня програма: Фельдшер ветеринарної медицини
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 9
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Математика (Сертифікат ЗНО)
  2. Біологія (Сертифікат ЗНО)
  3. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Математика (Сертифікат ЗНО)
  2. Біологія (Сертифікат ЗНО)
  3. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 7
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.)ПЗСО (11 кл.)Квал. роб.Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 31.07.2020
Ліцензійний обсяг: 6
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Математика (Сертифікат ЗНО)
  2. Біологія (Сертифікат ЗНО)
  3. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 31.07.2020
Ліцензійний обсяг: 1
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Біологія (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
* - Предмети на вибір.

Реклама