Спеціальність: 181. Харчові технології.

Полтавський комерційний технікум

Інформація за: 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
На базі: Повна загальна середня освіта.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Технологічне.
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс

Складові конкурсного балу

  1. Математика*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=1.00 )
  2. Біологія*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=1.00 )
  3. Українська мова та література
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=1.00 )
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Статистика спеціальності **

Середній рейтинговий бал зарахованих на бюджет434.57
Середній рейтинговий бал зарахованих на контракт394.75
Середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет136.57
Середній бал атестата зарахованих на бюджет8.14
Середній бал ЗНО серед зарахованих на контракт120.54
Середній бал атестата зарахованих на контракт7.37
Середній рейтинговий бал всіх зарахованих409.42
Загальний середній рейтинговий бал всіх заяв409.80
Мінімальний бал ЗНО серед зарахованих на бюджет111.50
Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет5.10
Мінімальний рейтинговий бал серед зарахованих на бюджет354.00
Зараховано на бюджет всього7
Зараховано на контракт всього12
Всього прийнято заяв44
Ліцензійний обсяг25
Залишилося невикористаних ліцензійних місць6
** - Статистика вступу на молодшого спеціаліста на основі повної загальної середньої освіти (ПЗСО)

Реклама