Лохвицький механіко-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії

Інформація за: 2017 рік 2018 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Вищий навчальний заклад
Поштовий індекс:37240
Населений пункт:м. Заводське, Полтавська обл.
Адреса:вул. Матросова, 39
Телефони:(05356) 3 54 46
Веб-сайт:http://lmtkpdaa.com.ua
E-mail:

Статистика вступу на молодшого спеціаліста ****

ПЗСО: Середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет136.89
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на бюджет7.61
ПЗСО: Середній бал ЗНО серед зарахованих на контракт109.75
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт6.07
ПЗСО: Мін. середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет118.00
ПЗСО: Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет6.20
ПЗСО: Зараховано на бюджет всього9
ПЗСО: Зараховано на контракт всього6
ПЗСО: Всього прийнято заяв22
ПЗСО: Ліцензійний обсяг210
ПЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць195
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на бюджет7.24
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт5.00
БЗСО: Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет5.00
БЗСО: Зараховано на бюджет всього68
БЗСО: Зараховано на контракт всього1
БЗСО: Всього прийнято заяв70
БЗСО: Ліцензійний обсяг210
БЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць141
КВАЛ. РОБ.: Зараховано на бюджет всього24
КВАЛ. РОБ.: Всього прийнято заяв24
КВАЛ. РОБ.: Ліцензійний обсяг166
КВАЛ. РОБ.: Залишилося невикористаних ліцензійних місць142
Зараховано на бюджет всього101
Зараховано на контракт всього7
**** - БЗСО/ПЗСО/МОЛ.СПЕЦ./КВАЛ.РОБІТ. — статистика спеціальностей, вступ на які відбувається на підставі свідоцтва про базову загальну середню освіту, атестата про повну загальну середнью освіту, диплома молодшого спеціаліста або спеціальності кваліфікованого робітника. Детальніше>>>

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
Факультет: Механічне відділення спеціальності 133 "Галузеве машинобудування"
Освітня програма: Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 60
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Письмове тестування Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів навча (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 32
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 28.01.2021
Ліцензійний обсяг: 60
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Письмове тестування Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів навча (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 23
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 28.01.2021
Ліцензійний обсяг: 60
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Письмове тестування Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів навча (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 29
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Письмове тестування Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів навча (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 20
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
Факультет: Механічне відділення спеціальності 133 "Галузеве машинобудування"
Освітня програма: Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 60
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Фізика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 12
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2020
Ліцензійний обсяг: 60
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2020
Ліцензійний обсяг: 60
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 16
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 16
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
Факультет: Механічне відділення спеціальності 133 "Галузеве машинобудування"
Освітня програма: Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.06.2019
Ліцензійний обсяг: 60
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2019
Ліцензійний обсяг: 60
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 5
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2019
Ліцензійний обсяг: 60
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.06.2019
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 4
Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
Факультет: Механічне відділення спеціальності 133 "Галузеве машинобудування"
Освітня програма: Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 14.09.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Фізика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 14.09.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 14.09.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
Факультет: Механічне відділення спеціальності 133 "Галузеве машинобудування"
Освітня програма: Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 14.09.2017 - 27.06.2019
Ліцензійний обсяг: 8
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 19
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
Факультет: Механічне відділення спеціальності 133 "Галузеве машинобудування"
Освітня програма: Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 14.09.2017 - 27.06.2018
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 14.09.2017 - 27.06.2018
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 14.09.2017 - 27.06.2019
Ліцензійний обсяг: 4
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 27
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 14.09.2017 - 27.06.2019
Ліцензійний обсяг: 4
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 26
* - Предмети на вибір.

Реклама