Березоворудський аграрний коледж Полтавської державної аграрної академії

Інформація за: 2017 рік 2018 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Вищий навчальний заклад
Поштовий індекс:37040
Населений пункт:с. Березова Рудка, Полтавська обл.
Адреса:вул. Паркова, 1
Телефони:05358-66110
Веб-сайт:http://bdat.at.ua
E-mail:

Статистика вступу на молодшого спеціаліста ****

ПЗСО: Середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет121.63
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на бюджет6.73
ПЗСО: Середній бал ЗНО серед зарахованих на контракт111.00
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт4.78
ПЗСО: Мін. середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет103.50
ПЗСО: Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет3.26
ПЗСО: Зараховано на бюджет всього21
ПЗСО: Зараховано на контракт всього6
ПЗСО: Всього прийнято заяв49
ПЗСО: Ліцензійний обсяг27
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на бюджет6.06
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт6.30
БЗСО: Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет3.20
БЗСО: Зараховано на бюджет всього70
БЗСО: Зараховано на контракт всього1
БЗСО: Всього прийнято заяв116
БЗСО: Ліцензійний обсяг125
БЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць54
КВАЛ. РОБ.: Зараховано на бюджет всього28
КВАЛ. РОБ.: Зараховано на контракт всього9
КВАЛ. РОБ.: Всього прийнято заяв42
КВАЛ. РОБ.: Ліцензійний обсяг21
МОЛ. СПЕЦ.: Зараховано на бюджет всього1
МОЛ. СПЕЦ.: Зараховано на контракт всього8
МОЛ. СПЕЦ.: Всього прийнято заяв10
МОЛ. СПЕЦ.: Ліцензійний обсяг2
Зараховано на бюджет всього120
Зараховано на контракт всього16
**** - БЗСО/ПЗСО/МОЛ.СПЕЦ./КВАЛ.РОБІТ. — статистика спеціальностей, вступ на які відбувається на підставі свідоцтва про базову загальну середню освіту, атестата про повну загальну середнью освіту, диплома молодшого спеціаліста або спеціальності кваліфікованого робітника. Детальніше>>>

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб. Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 44
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Виробництво і переробка продукції рослинництва
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 50
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 68
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 50
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 56
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 12
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Фізика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 14
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Виробництво і переробка продукції рослинництва
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 19
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 6
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 11
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування з спеціальності (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 8
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Виробництво і переробка продукції рослинництва
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування з спеціальності (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування з спеціальності (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 2
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Співбесіда (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Виробництво і переробка продукції рослинництва
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Співбесіда (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Співбесіда (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб. Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 14.09.2017 - 14.07.2020
Ліцензійний обсяг: 5
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Фізика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 6
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Виробництво і переробка продукції рослинництва
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 14.09.2017 - 14.07.2020
Ліцензійний обсяг: 10
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 7
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 14.09.2017 - 14.07.2020
Ліцензійний обсяг: 5
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 16
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Виробництво і переробка продукції рослинництва
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 14.09.2017 - 14.07.2020
Ліцензійний обсяг: 5
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 14
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 14.09.2017 - 14.07.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Виробництво і переробка продукції рослинництва
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 14.09.2017 - 14.07.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 7
* - Предмети на вибір.

Реклама