Механіко-технологічний коледж Одеської національної академії харчових технологій

Інформація за: 2017 рік 2018 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Вищий навчальний заклад
Поштовий індекс:65003
Населений пункт:м. Одеса
Адреса:вул. Чорноморського козацтва, 12
Телефони:048 723 80 10
E-mail:

Статистика вступу на молодшого спеціаліста ****

ПЗСО: Середній бал ЗНО серед зарахованих на контракт122.79
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт7.29
ПЗСО: Зараховано на контракт всього17
ПЗСО: Всього прийнято заяв35
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на бюджет7.48
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт6.88
БЗСО: Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет3.90
БЗСО: Зараховано на бюджет всього87
БЗСО: Зараховано на контракт всього23
БЗСО: Всього прийнято заяв143
БЗСО: Ліцензійний обсяг235
БЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць125
КВАЛ. РОБ.: Зараховано на бюджет всього20
КВАЛ. РОБ.: Зараховано на контракт всього17
КВАЛ. РОБ.: Всього прийнято заяв37
КВАЛ. РОБ.: Ліцензійний обсяг105
КВАЛ. РОБ.: Залишилося невикористаних ліцензійних місць68
МОЛ. СПЕЦ.: Зараховано на контракт всього1
МОЛ. СПЕЦ.: Всього прийнято заяв1
Зараховано на бюджет всього107
Зараховано на контракт всього57
**** - БЗСО/ПЗСО/МОЛ.СПЕЦ./КВАЛ.РОБІТ. — статистика спеціальностей, вступ на які відбувається на підставі свідоцтва про базову загальну середню освіту, атестата про повну загальну середнью освіту, диплома молодшого спеціаліста або спеціальності кваліфікованого робітника. Детальніше>>>

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб. Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Автоматизація та приладобудування
Спеціальність: 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Факультет: Електромеханічне відділення
Освітня програма: монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 37
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
Факультет: Електромеханічне відділення
Освітня програма: Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 50
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 30
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Електрична інженерія
Спеціальність: 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
Факультет: Електромеханічне відділення
Освітня програма: Монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 35
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 58
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2021
Ліцензійний обсяг: 50
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 53
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 48
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 41
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Автоматизація та приладобудування
Спеціальність: 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Факультет: Електромеханічне відділення
Освітня програма: монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Автоматизація та приладобудування
Спеціальність: 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Факультет: Електромеханічне відділення
Освітня програма: монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
Факультет: Електромеханічне відділення
Освітня програма: Експлуатація та ремонт обладнення харчових виробництв
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 5
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
Факультет: Електромеханічне відділення
Освітня програма: Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 5
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Електрична інженерія
Спеціальність: 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
Факультет: Електромеханічне відділення
Освітня програма: Монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Електрична інженерія
Спеціальність: 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
Факультет: Електромеханічне відділення
Освітня програма: Монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 28.02.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 13
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 28.02.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 28.02.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 6
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 28.02.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 28.02.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 6
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 28.02.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 11
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 28.02.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 28.02.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Автоматизація та приладобудування
Спеціальність: 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Факультет: Електромеханічне відділення
Освітня програма: монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. (за індивідуальним завданням) (Фахове випробування)
  2. (за індивідуальним завданням) Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогоспода
Спеціальність: 5.05170106 бродильне виробництво і виноробство
Факультет: Технологічне відділення
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. (за індивідуальним завданням) (Фахове випробування)
  2. (за індивідуальним завданням) Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
Факультет: Електромеханічне відділення
Освітня програма: Експлуатація та ремонт обладнення харчових виробництв
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. (за індивідуальним завданням) (Фахове випробування)
  2. (за індивідуальним завданням) Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Машинобудування та матеріалообробка
Спеціальність: 5.05050208 Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Факультет: Електромеханічне відділення
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. (за індивідуальним завданням) (Фахове випробування)
  2. (за індивідуальним завданням) Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Електрична інженерія
Спеціальність: 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
Факультет: Електромеханічне відділення
Освітня програма: Монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. (за індивідуальним завданням) (Фахове випробування)
  2. (за індивідуальним завданням) Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогоспода
Спеціальність: 5.05170103 зберігання і переробка зерна
Факультет: Технологічне відділення
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. (за індивідуальним завданням) (Фахове випробування)
  2. (за індивідуальним завданням) Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогоспода
Спеціальність: 5.05170109 зберігання, консервування та переробка м'яса
Факультет: Технологічне відділення
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. (за індивідуальним завданням) (Фахове випробування)
  2. (за індивідуальним завданням) Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогоспода
Спеціальність: 5.05170111 зберігання, консервування та переробка молока
Факультет: Технологічне відділення
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. (за індивідуальним завданням) (Фахове випробування)
  2. (за індивідуальним завданням) Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Електротехніка та електромеханіка
Спеціальність: 5.05070104 монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд
Факультет: Електромеханічне відділення
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. (за індивідуальним завданням) (Фахове випробування)
  2. (за індивідуальним завданням) Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Автоматика та управління
Спеціальність: 5.05020201 монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва
Факультет: Електромеханічне відділення
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. (за індивідуальним завданням) (Фахове випробування)
  2. (за індивідуальним завданням) Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 28.02.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. за індивідуальним завданням (Фахове випробування)
  2. (за індивідуальним завданням) Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 28.02.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. (за індивідуальним завданням) (Фахове випробування)
  2. (за індивідуальним завданням) Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 28.02.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. (за індивідуальним завдання) (Фахове випробування)
  2. (за індивідуальним завданням) Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 28.02.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. (за індивідуальним завданням) (Фахове випробування)
  2. (за індивідуальним завданням) Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Автоматизація та приладобудування
Спеціальність: 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Факультет: Електромеханічне відділення
Освітня програма: монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. (за індивідуальним завданням) (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогоспода
Спеціальність: 5.05170106 бродильне виробництво і виноробство
Факультет: Технологічне відділення
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. (за індивідуальним завданням) (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
Факультет: Електромеханічне відділення
Освітня програма: Експлуатація та ремонт обладнення харчових виробництв
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. (за індивідуальним завданням) (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Машинобудування та матеріалообробка
Спеціальність: 5.05050208 Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Факультет: Електромеханічне відділення
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. (за індивідуальним завданням) (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Електрична інженерія
Спеціальність: 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
Факультет: Електромеханічне відділення
Освітня програма: Монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. (за індивідуальним завданням) (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогоспода
Спеціальність: 5.05170103 зберігання і переробка зерна
Факультет: Технологічне відділення
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. (за індивідуальним завданням) (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогоспода
Спеціальність: 5.05170109 зберігання, консервування та переробка м'яса
Факультет: Технологічне відділення
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. (за індивідуальним завданням) (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогоспода
Спеціальність: 5.05170111 зберігання, консервування та переробка молока
Факультет: Технологічне відділення
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. (за індивідуальним завданням) (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Електротехніка та електромеханіка
Спеціальність: 5.05070104 монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд
Факультет: Електромеханічне відділення
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. (за індивідуальним завданням) (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Автоматика та управління
Спеціальність: 5.05020201 монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва
Факультет: Електромеханічне відділення
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. (за індивідуальним завданням) (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 28.02.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. (за індивідуальним завданням) (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 28.02.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. (за індивідуальним завданням) (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 28.02.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. (за індивідуальним завдання) (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 28.02.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. (за індивідуальним завданням) (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб. Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
Факультет: Електромеханічне відділення
Освітня програма: Експлуатація та ремонт обладнення харчових виробництв
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 28.02.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Електрична інженерія
Спеціальність: 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
Факультет: Електромеханічне відділення
Освітня програма: Монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 28.02.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 28.02.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 28.02.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 28.02.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
Факультет: Електромеханічне відділення
Освітня програма: Експлуатація та ремонт обладнення харчових виробництв
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 28.02.2020
Ліцензійний обсяг: 50
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. (за індивідуальним завданням) (Фахове випробування)
  2. (за індивідуальним завданням) Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 10
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Електрична інженерія
Спеціальність: 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
Факультет: Електромеханічне відділення
Освітня програма: Монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 28.02.2020
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. (за індивідуальним завданням) (Фахове випробування)
  2. (за індивідуальним завданням) Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 16
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 28.02.2020
Ліцензійний обсяг: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. (за індивідуальним завданням) (Фахове випробування)
  2. (за індивідуальним завданням) Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 28.02.2020
Ліцензійний обсяг: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. (за індивідуальним завданням) (Фахове випробування)
  2. (за індивідуальним завданням) Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 9
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 28.02.2020
Ліцензійний обсяг: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. (за індивідуальним завданням) (Фахове випробування)
  2. (за індивідуальним завданням) Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 28.02.2020
Ліцензійний обсяг: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. (за ідивідуальним завданням) (Фахове випробування)
  2. (за індивідуальним завданням) Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама