Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій

Інформація за: 2020 рік 2019 рік 2018 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст.
На базі: Кваліфікований робітник.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство.
Тип пропозиції: Основна
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Термін подачі заяв: 11.07.2017 - 06.08.2017

Складові конкурсного бала

  1. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=124.00, k=1.00 )
  2. Українська мова Українська мова
    (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету, балmin=124.00, k=1.00 )
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=1.00, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Статистика спеціальності **

Середній рейтинговий бал зарахованих на бюджет530.50
Середній рейтинговий бал зарахованих на контракт459.25
Середній бал атестата зарахованих на бюджет173.75
Середній бал атестата зарахованих на контракт158.63
Середній рейтинговий бал всіх зарахованих494.88
Загальний середній рейтинговий бал всіх заяв494.88
Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет154.00
Мінімальний рейтинговий бал серед зарахованих на бюджет483.00
Зараховано на бюджет всього8
Зараховано на контракт всього8
Всього прийнято заяв16
Ліцензійний обсяг50
Залишилося невикористаних ліцензійних місць34
** - Статистика вступу на молодшого спеціаліста на основі кваліфікації кваліфікований робітник

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 ####### До наказу  —  548.000 
Фахове випробування 197.00
Українська мова 170.00
Середній бал документа про освіту 181.00
    Б 
2 ####### До наказу  —  545.000 
Фахове випробування 196.00
Українська мова 169.00
Середній бал документа про освіту 180.00
    Б 
3 ####### До наказу  —  545.000 
Фахове випробування 190.00
Українська мова 175.00
Середній бал документа про освіту 180.00
    Б 
4 ####### До наказу  —  542.000 
Фахове випробування 198.00
Українська мова 169.00
Середній бал документа про освіту 175.00
    Б 
5 ####### До наказу  —  541.000 
Фахове випробування 187.00
Українська мова 175.00
Середній бал документа про освіту 179.00
    Б 
6 ####### До наказу  —  531.000 
Фахове випробування 196.00
Українська мова 165.00
Середній бал документа про освіту 170.00
    Б 
7 ####### До наказу  —  509.000 
Фахове випробування 186.00
Українська мова 169.00
Середній бал документа про освіту 154.00
    Б 
8 ####### До наказу  —  486.000 
Фахове випробування 178.00
Українська мова 160.00
Середній бал документа про освіту 148.00
    К 
9 ####### До наказу  —  483.000 
Фахове випробування 177.00
Українська мова 135.00
Середній бал документа про освіту 171.00
    Б 
10 ####### До наказу  —  479.000 
Фахове випробування 159.00
Українська мова 140.00
Середній бал документа про освіту 180.00
    К 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому («РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — учасник міжнародних олімпіад або Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських ігр).

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до підпункту 6, пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама