Освітня програма: Виробництво харчової продукції.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій

Інформація за: 2020 рік 2019 рік 2018 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст.
На базі: Кваліфікований робітник.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Освітня програма: Виробництво харчової продукції.
Тип пропозиції: Основна
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2020
Термін подачі заяв: 11.07.2017 - 06.08.2017

Складові конкурсного бала

  1. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=124.00, k=1.00 )
  2. Українська мова Українська мова
    (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету, балmin=124.00, k=1.00 )
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=1.00, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 1
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0.00

Статистика

Для перегляду статистики цієї освітньої програми за минулий рік перейдіть на сторінку статистики навчального закладу за 2019 рік та скористайтесь пошуком освітньої програми за назвою.

Реклама