Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій

Інформація за: 2017 рік 2018 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Вищий навчальний заклад
Поштовий індекс:79060
Населений пункт:м. Львів
Адреса:вул. Пулюя, 42
Телефони:032-2636261
Веб-сайт:http://www.ldkhp.com.ua
E-mail:

Статистика вступу на молодшого спеціаліста ****

ПЗСО: Середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет157.83
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на бюджет9.80
ПЗСО: Середній бал ЗНО серед зарахованих на контракт133.27
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт7.91
ПЗСО: Мін. середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет154.00
ПЗСО: Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет9.70
ПЗСО: Зараховано на бюджет всього3
ПЗСО: Зараховано на контракт всього32
ПЗСО: Всього прийнято заяв248
ПЗСО: Ліцензійний обсяг78
ПЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць43
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на бюджет8.66
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт7.13
БЗСО: Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет5.40
БЗСО: Зараховано на бюджет всього137
БЗСО: Зараховано на контракт всього52
БЗСО: Всього прийнято заяв234
БЗСО: Ліцензійний обсяг257
БЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць68
КВАЛ. РОБ.: Зараховано на бюджет всього47
КВАЛ. РОБ.: Зараховано на контракт всього47
КВАЛ. РОБ.: Всього прийнято заяв103
КВАЛ. РОБ.: Ліцензійний обсяг285
КВАЛ. РОБ.: Залишилося невикористаних ліцензійних місць191
МОЛ. СПЕЦ.: Зараховано на контракт всього1
МОЛ. СПЕЦ.: Всього прийнято заяв1
МОЛ. СПЕЦ.: Ліцензійний обсяг1
Зараховано на бюджет всього187
Зараховано на контракт всього131
**** - БЗСО/ПЗСО/МОЛ.СПЕЦ./КВАЛ.РОБІТ. — статистика спеціальностей, вступ на які відбувається на підставі свідоцтва про базову загальну середню освіту, атестата про повну загальну середнью освіту, диплома молодшого спеціаліста або спеціальності кваліфікованого робітника. Детальніше>>>

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб. Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
Освітня програма: Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 3
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Фізика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 8
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Освітня програма: Готельне обслуговування
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2020
Ліцензійний обсяг: 20
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Англійська мова* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 88
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 122 Комп’ютерні науки та інформаційні технології
Освітня програма: Обслуговування програмних систем і комплексів
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 2
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Фізика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 8
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 075 Маркетинг
Освітня програма: Комерційна діяльність
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 10
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Англійська мова* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 30
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Освітня програма: Бухгалтерський облік
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 10
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Англійська мова* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 16
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2020
Ліцензійний обсяг: 14
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 66
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 31.05.2020
Ліцензійний обсяг: 9
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 43
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2020
Ліцензійний обсяг: 10
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 23
Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.)ПЗСО (11 кл.)Квал. роб.Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
* - Предмети на вибір.

Реклама