Львівська філія Національного університету харчових технологій

Інформація за: 2017 рік 2018 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Відокремлений підрозділ
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Вищий навчальний заклад
Поштовий індекс:79060
Населений пункт:м. Львів
Адреса:вул. Пулюя, 42
Телефони:230-29-06
Веб-сайт:http://lzf-nuht.lviv.ua
E-mail:

Статистика вступу на бакалаврат **

МОЛ.СПЕЦ.: Зараховано на контракт всього84
МОЛ.СПЕЦ.: Всього прийнято заяв88
МОЛ.СПЕЦ.: Ліцензійний обсяг 195
МОЛ.СПЕЦ.: Залишилося невикористаних ліцензійних місць111
Зараховано на бюджет всього0
Зараховано на контракт всього84
** - ПЗСО / МОЛ.СПЕЦ. / БАКАЛАВР — статистика спеціальностей, вступ на які відбувається на підставі атестата про повну загальну середню освіту, диплома молодшого спеціаліста, або диплома бакалавра. Детальніше>>>

Реклама

Ступінь навчання: Бакалавр
Підстава вступу: Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2020
Ліцензійний обсяг: 20
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Матеріалознавство та технологія конструкційних мат (Фахове випробування)
Детальніше
заяв: 9
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Освітня програма: Облік і аудит
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2020
Ліцензійний обсяг: 25
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Економічна теорія (Фахове випробування)
Детальніше
заяв: 26
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Харчові технології та інженерія
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2020
Ліцензійний обсяг: 75
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Харчові технології (Фахове випробування)
Детальніше
заяв: 39
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Харчові технології та інженерія
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 21.03.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 75
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Харчові технології (Фахове випробування)
Детальніше
заяв: 19
* - Предмети на вибір.

Реклама