Кропивницький коледж харчування та торгівлі

Інформація за: 2017 рік 2018 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Вищий навчальний заклад
Поштовий індекс:25006
Населений пункт:м. Кропивницький
Адреса:вул. Леоніда Куценка, 5
Телефони:249482,249474,
Веб-сайт:http://www.commerce.kr.ua
E-mail:

Статистика вступу на молодшого спеціаліста ****

ПЗСО: Середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет124.90
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на бюджет7.50
ПЗСО: Середній бал ЗНО серед зарахованих на контракт108.00
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт6.00
ПЗСО: Мін. середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет112.50
ПЗСО: Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет5.30
ПЗСО: Зараховано на бюджет всього29
ПЗСО: Зараховано на контракт всього1
ПЗСО: Всього прийнято заяв39
ПЗСО: Ліцензійний обсяг34
ПЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць4
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на бюджет7.75
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт6.35
БЗСО: Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет5.60
БЗСО: Зараховано на бюджет всього73
БЗСО: Зараховано на контракт всього6
БЗСО: Всього прийнято заяв79
БЗСО: Ліцензійний обсяг80
БЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць1
КВАЛ. РОБ.: Зараховано на бюджет всього27
КВАЛ. РОБ.: Зараховано на контракт всього9
КВАЛ. РОБ.: Всього прийнято заяв36
КВАЛ. РОБ.: Ліцензійний обсяг38
КВАЛ. РОБ.: Залишилося невикористаних ліцензійних місць2
Зараховано на бюджет всього129
Зараховано на контракт всього16
**** - БЗСО/ПЗСО/МОЛ.СПЕЦ./КВАЛ.РОБІТ. — статистика спеціальностей, вступ на які відбувається на підставі свідоцтва про базову загальну середню освіту, атестата про повну загальну середнью освіту, диплома молодшого спеціаліста або спеціальності кваліфікованого робітника. Детальніше>>>

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Освітня програма: Бухгалтерський облік
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 15
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. усно Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 18
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Освітня програма: Товарознавство та комерційна діяльність
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 31
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. усно Історія України* (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. усно Математика* (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 45
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: виробництво харчової продукції
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2021
Ліцензійний обсяг: 34
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. усно Історія України* (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. усно Математика* (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 37
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Освітня програма: Товарознавство та комерційна діяльність
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 22
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 35
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2020
Ліцензійний обсяг: 12
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 26
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. усно (Фахове випробування)
  2. диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 12
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. усно (Фахове випробування)
  2. диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
Детальніше
заяв: 16
Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 26
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. усно (Фахове випробування)
  2. диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
Детальніше
заяв: 27
* - Предмети на вибір.

Реклама