Коломийський економіко - правовий коледж Київського національного торговельно - економічного університету

Інформація за: 2017 рік 2018 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Вищий навчальний заклад
Поштовий індекс:78200
Населений пункт:м. Коломия, Івано-Франківська обл.
Адреса:вул. Богдана Хмельницького, 2-А
Телефони:(03433)2-15-86; 2-69-86
Веб-сайт:http://www.kepk.com.ua
E-mail:

Статистика вступу на молодшого спеціаліста ****

ПЗСО: Середній бал ЗНО серед зарахованих на контракт130.15
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт7.52
ПЗСО: Зараховано на контракт всього10
ПЗСО: Всього прийнято заяв10
ПЗСО: Ліцензійний обсяг50
ПЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць40
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на бюджет9.27
БЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт8.57
БЗСО: Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет5.30
БЗСО: Зараховано на бюджет всього85
БЗСО: Зараховано на контракт всього20
БЗСО: Всього прийнято заяв105
БЗСО: Ліцензійний обсяг210
БЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць105
КВАЛ. РОБ.: Зараховано на контракт всього1
КВАЛ. РОБ.: Всього прийнято заяв1
КВАЛ. РОБ.: Ліцензійний обсяг10
КВАЛ. РОБ.: Залишилося невикористаних ліцензійних місць9
Зараховано на бюджет всього85
Зараховано на контракт всього31
**** - БЗСО/ПЗСО/МОЛ.СПЕЦ./КВАЛ.РОБІТ. — статистика спеціальностей, вступ на які відбувається на підставі свідоцтва про базову загальну середню освіту, атестата про повну загальну середнью освіту, диплома молодшого спеціаліста або спеціальності кваліфікованого робітника. Детальніше>>>

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: менеджменту готельно-ресторанної діяльності
Освітня програма: готельне обслуговування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2021
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Географія Географія (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 32
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: менеджменту готельно-ресторанної діяльності
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Географія Географія (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 39
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: обліку та фінансів
Освітня програма: облік і оподаткування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 24
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: менеджменту готельно-ресторанної діяльності
Освітня програма: Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 30
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Право
Спеціальність: 081 Право
Факультет: Правознавства
Освітня програма: Право
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 60
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Історія Україна Історія України (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 46
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: обліку та фінансів
Освітня програма: Фінанси, банківська справа та страхування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 60
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 28
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: менеджменту готельно-ресторанної діяльності
Освітня програма: готельне обслуговування
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.01.2020
Ліцензійний обсяг: 10
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Географія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 5
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: менеджменту готельно-ресторанної діяльності
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 10
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Географія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Українська мова та література Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 5
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: обліку та фінансів
Освітня програма: облік і оподаткування
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 10
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: менеджменту готельно-ресторанної діяльності
Освітня програма: Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 10
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Географія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Право
Спеціальність: 081 Право
Факультет: Правознавства
Освітня програма: Право
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 20
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 10
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: обліку та фінансів
Освітня програма: Фінанси, банківська справа та страхування
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: обліку та фінансів
Освітня програма: Фінанси, банківська справа та страхування
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: менеджменту готельно-ресторанної діяльності
Освітня програма: готельне обслуговування
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.01.2020
Ліцензійний обсяг: 10
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Технологія обслуговування в закладах ресторанного (Фахове випробування)
  2. Українська мова Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: менеджменту готельно-ресторанної діяльності
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 10
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Технологія обслуговування в закладах ресторанного (Фахове випробування)
  2. Українська мова Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: обліку та фінансів
Освітня програма: облік і оподаткування
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 10
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Бухгалтерський облік (Фахове випробування)
  2. Українська мова Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: менеджменту готельно-ресторанної діяльності
Освітня програма: Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 10
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Товарознавство (Фахове випробування)
  2. Українська мова Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Освітня програма: Фінанси, банківська справа та страхування
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Бухгалтерський облік (Фахове випробування)
  2. Українська мова Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Право
Спеціальність: 081 Право
Факультет: Правознавства
Освітня програма: Право
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2021
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: обліку та фінансів
Освітня програма: Фінанси, банківська справа та страхування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.01.2020
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
* - Предмети на вибір.

Реклама