ПошукЗнайдено: 21 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2020 (з 2-го курсу)
2744. Коледж Приватного вищого навчального закладу "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Термін навчання: 01.10.2019 - 30.06.2020 (з 2-го курсу)
2744. Коледж Приватного вищого навчального закладу "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Термін навчання: 01.11.2019 - 30.06.2020 (з 2-го курсу)
2744. Коледж Приватного вищого навчального закладу "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Термін навчання: 01.12.2019 - 30.06.2020 (з 2-го курсу)
2744. Коледж Приватного вищого навчального закладу "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Термін навчання: 30.12.2019 - 30.06.2020 (з 2-го курсу)
2744. Коледж Приватного вищого навчального закладу "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 3 / Небюджетна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 29.03.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
506. Житлово-комунальний коледж Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
631. Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий вступний іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 13 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2020 (з 2-го курсу)
671. Мукачівський кооперативний торговельно-економічний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Організація обслуговування в ресторанах  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 2 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
769. Сумський коледж економіки і торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=3, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 3 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2020 (з 2-го курсу)
Скорочений курс
769. Сумський коледж економіки і торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=3, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 07.10.2019 - 30.06.2020 (з 2-го курсу)
769. Сумський коледж економіки і торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=3, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=3, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 07.06.2020 (з 3-го курсу)
Скорочений курс
908. Коледж економіки та бізнесу Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара
Складові конкурсного бала
  1. зі спеціальності  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 2-го курсу)
1222. Коледж економіки і технологій Чернігівського національного технологічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=125, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Вступне випробування з фахових дисциплін  (балmin=125, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 3 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 26.02.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1471. Хмельницький кооперативний коледж Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа; Ресторанне обслуговування
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 16.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1296. Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа; Ресторанне обслуговування
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1296. Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа; Ресторанне обслуговування
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 30.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1296. Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа; Ресторанне обслуговування
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 30.11.2019 - 30.04.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1296. Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Технологічне та заочне
Термін навчання: 13.03.2019 - 13.09.2020 (з 2-го курсу)
712. Полтавський кооперативний коледж Полтавської облспоживспілки
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 2 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Технологічне та заочне
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 2-го курсу)
712. Полтавський кооперативний коледж Полтавської облспоживспілки
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Технологічне та заочне
Термін навчання: 14.11.2019 - 14.05.2021 (з 2-го курсу)
712. Полтавський кооперативний коледж Полтавської облспоживспілки
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
* - Предмети на вибір.