ПошукЗнайдено: 14 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Факультет: Відокремлений структурний підрозділ Тальянківський агротехнічний коледж Уманського національного університету садівництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
771. Відокремлений структурний підрозділ Тальянківський агротехнічний коледж Уманського національного університету садівництва
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Біологія (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
Детальніше
заяв: 28
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.08.2022 (з 1-го курсу)
826. Хомутецький ветеринарно-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Механізація  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 5
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 11.09.2019 - 25.12.2022 (з 1-го курсу)
1204. Мигійський коледж Миколаївського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=3, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=3, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва; Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Заочне
Термін навчання: 01.11.2019 - 31.10.2021 (з 2-го курсу)
Скорочений курс
525. Золочівський коледж Львівського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Термін навчання: 05.09.2019 - 05.07.2022 (з 1-го курсу)
384. Березоворудський аграрний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.06.2022 (з 1-го курсу)
406. Відокремлений підрозділ Національного університету біоресурсів і природокористування України "Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О.Майнової"
Складові конкурсного бала
  1. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Заочне
Термін навчання: 01.11.2019 - 31.10.2022 (з 1-го курсу)
525. Золочівський коледж Львівського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 20.09.2019 - 20.07.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
532. Іллінецький державний аграрний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 22
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.10.2019 - 30.06.2021 (з 2-го курсу)
708. Петрівський аграрний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування з спеціальних дисциплін  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=2, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 39
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Інженерно-технологічне
Термін навчання: 15.09.2019 - 29.01.2021 (з 2-го курсу)
Скорочений курс
873. Чернятинський коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Тести  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Інженерно-технологічне
Термін навчання: 01.12.2019 - 29.01.2021 (з 2-го курсу)
Скорочений курс
873. Чернятинський коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Тести  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 21 / Небюджетна
Освітня програма: технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Коледж Подільського державного аграрно-технічного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1079. Коледж Подільського державного аграрно-технічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Біологія (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 26
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 75 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
923. Каховський державний агротехнічний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Біологія ( k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Хімія ( k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 50 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 2-го курсу)
998. Маслівський аграрний коледж ім. П.Х. Гаркавого Білоцерківського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література ( k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Фахова співбесіда  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
* - Предмети на вибір.