ПошукЗнайдено: 31 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
631. Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво борошняних, кондитерських виробівта харчових концентратів
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
848. Чернігівський кооперативний коледж Чернігівської облспоживспілки
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво борошняних, кондитерських виробівта харчових концентратів
Термін навчання: 25.11.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
848. Чернігівський кооперативний коледж Чернігівської облспоживспілки
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
631. Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий вступний іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.10.2019 - 01.07.2021 (з 3-го курсу)
Скорочений курс
2970. Філія "Білгород-Дністровський економіко-правовий коледж" Вищого навчального закладу Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції/Освітньо професійна програма підготовки молодшого спеціаліста зі спеціалізації "Виробництво харчової продукції " за спеціальністю 181 «Харчові технології » галузі знань 18 «Виробництво та технології » на основі базової за
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
930. Криворізький коледж економіки та управління Державного вищого навчального закладу "Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
631. Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Факультет: Технологічний коледж Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету
Термін навчання: 01.10.2019 - 30.04.2022 (з 1-го курсу)
1061. Технологічний коледж Дніпровського державного аграрно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Факультет: Технологічний коледж Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету
Термін навчання: 01.10.2019 - 30.04.2021 (з 2-го курсу)
1061. Технологічний коледж Дніпровського державного аграрно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
1071. Механіко-технологічний коледж Одеської національної академії харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (за індивідуальним завданням) Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування (за індивідуальним завданням)  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Факультет: Заочне
Термін навчання: 30.11.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
893. Технологічно-промисловий коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Факультет: Заочне
Термін навчання: 30.11.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
893. Технологічно-промисловий коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. фахове  ( k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Факультет: Заочне
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
893. Технологічно-промисловий коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. фахове  ( k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів
Факультет: Харчові технології: зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.03.2021 (з 2-го курсу)
Скорочений курс
2794. Білгород-Дністровський морський рибопромисловий коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=3, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=3, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
Детальніше
заяв: 5
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів
Факультет: Харчові технології: зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів
Термін навчання: 01.12.2019 - 01.06.2021 (з 2-го курсу)
Скорочений курс
2794. Білгород-Дністровський морський рибопромисловий коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів
Факультет: Харчові технології: зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів
Термін навчання: 01.12.2019 - 01.06.2021 (з 2-го курсу)
Скорочений курс
2794. Білгород-Дністровський морський рибопромисловий коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія харчування
Факультет: Краматорський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
589. Краматорський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Українська література (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Термін навчання: 01.01.2020 - 31.05.2022 (з 3-го курсу)
409. Відокремлений структурний підрозділ Городищенський коледж Уманського національного університету садівництва
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=3, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. фаховий вступний екзамен  (балmin=3, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=3, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
472. Комерційний технікум Дніпровського державного технічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 2 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Фінансово-економічне та комерційне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
512. Житомирський кооперативний коледж бізнесу і права
Складові конкурсного бала
  1. Математика  (балmin=3, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
623. Луцький кооперативний коледж Львівського торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування з технології  ( k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
838. Чернівецький державний комерційний технікум
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Загальноосвітні компетенції  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 15.09.2019 - 30.01.2021 (з 3-го курсу)
927. Миколаївський коледж бізнесу і права Вищого навчального закладу Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Технологія харчування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 2-го курсу)
1222. Коледж економіки і технологій Чернігівського національного технологічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Вступне випробування Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. вступне випробування з фахових дисциплін  (балmin=125, k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 16.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1296. Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1296. Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 30.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1296. Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 30.11.2019 - 30.04.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1296. Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Циклова комісія технологічних дисциплін
Термін навчання: 01.10.2019 - 01.02.2021 (з 3-го курсу)
Скорочений курс
2970. Філія "Білгород-Дністровський економіко-правовий коледж" Вищого навчального закладу Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит  (балmin=3, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=3, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 2 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології. Виробництво харчової продукції, експертиза якості
Термін навчання: 01.10.2019 - 01.03.2022 (з 1-го курсу)
842. Чернівецький кооперативний економіко-правовий коледж Чернівецької обласної спілки споживчих товариств яка є членом Центральної спілки споживчих товариств України
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування з технологічних дисциплін  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 2 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології. Виробництво харчової продукції. Експертиза якості та безпека харчової продукції
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.03.2022 (з 1-го курсу)
842. Чернівецький кооперативний економіко-правовий коледж Чернівецької обласної спілки споживчих товариств яка є членом Центральної спілки споживчих товариств України
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=5, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування з технологічних дисциплін  (балmin=5, k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 2
* - Предмети на вибір.