ПошукЗнайдено: 13 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2022 (з 2-го курсу)
665. Млинівський державний технолого-економічний коледж
Складові конкурсного бала
  1. фахове  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Аграрні науки та продовольство
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
1060. Бучацький коледж Подільського державного аграрно-технічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 5
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 2 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
439. Горохівський коледж Львівського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Тести Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Факультет: Відокремлений структурний підрозділ Тальянківський агротехнічний коледж Уманського національного університету садівництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
771. Відокремлений структурний підрозділ Тальянківський агротехнічний коледж Уманського національного університету садівництва
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Біологія (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 3 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Факультет: Технологія
Термін навчання: 01.09.2019 - 29.06.2022 (з 2-го курсу)
896. Мирогощанський аграрний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика Математика (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
Скорочений курс
736. Рожищенський коледж Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького
Складові конкурсного бала
  1. Усно  (балmin=3, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
826. Хомутецький ветеринарно-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Механізація  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 2-го курсу)
1204. Мигійський коледж Миколаївського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=3, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=3, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
384. Березоворудський аграрний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 2 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Відділення виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.07.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
532. Іллінецький державний аграрний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
708. Петрівський аграрний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=4, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове випробування з спеціальних предметів  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=2, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 2 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
1049. Відокремлений підрозділ Національного університету біоресурсів і природокористування України "Немішаївський агротехнічний коледж"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=124, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Біологія (балmin=124, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 75 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
923. Каховський державний агротехнічний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Біологія ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
* - Предмети на вибір.