ПошукЗнайдено: 27 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
890. Путивльський коледж Сумського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 3-го курсу)
1071. Механіко-технологічний коледж Одеської національної академії харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (за індивідуальним завданням) Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування (за індивідуальним завданням)  (балmin=120, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 2-го курсу)
1071. Механіко-технологічний коледж Одеської національної академії харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (за індивідуальним завданням) Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування (за індивідуальним завданням)  (балmin=120, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 4 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво борошняних, кондитерських виробівта харчових концентратів
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
848. Чернігівський кооперативний коледж Чернігівської облспоживспілки
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: ДВНЗ "Одеський коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу"
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.02.2022 (з 2-го курсу)
696. Державний вищий навчальний заклад "Одеський коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу"
Складові конкурсного бала
  1. диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Історія України (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Математика (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Технологічний коледж Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
1061. Технологічний коледж Дніпровського державного аграрно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Факультет: Технологічний коледж Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
1061. Технологічний коледж Дніпровського державного аграрно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Факультет: Технологічний коледж Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 2-го курсу)
1061. Технологічний коледж Дніпровського державного аграрно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 2-го курсу)
1071. Механіко-технологічний коледж Одеської національної академії харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (за індивідуальним завданням) Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування (за індивідуальним завданням)  (балmin=120, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 3-го курсу)
1071. Механіко-технологічний коледж Одеської національної академії харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (за індивідуальним завданням) Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування (за індивідуальним завданням)  (балmin=120, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 2-го курсу)
1071. Механіко-технологічний коледж Одеської національної академії харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (за індивідуальним завданням) Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування (за індивідуальним завданням)  (балmin=120, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 3-го курсу)
1071. Механіко-технологічний коледж Одеської національної академії харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (за індивідуальним завданням) Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування (за індивідуальним завданням)  (балmin=120, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 2-го курсу)
1071. Механіко-технологічний коледж Одеської національної академії харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (за індивідуальним завданням) Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування (за індивідуальним завданням)  (балmin=120, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 3-го курсу)
1071. Механіко-технологічний коледж Одеської національної академії харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (за індивідуальним завданням) Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування (за індивідуальним завданням)  (балmin=120, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів
Факультет: Харчові технології: зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.03.2022 (з 2-го курсу)
2794. Державний вищий навчальний заклад "Білгород-Дністровський морський рибопромисловий технікум"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=3, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=3, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
Факультет: Ветеринарно-технологічне
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 2-го курсу)
407. Відокремлений структурний підрозділ "Василівський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету"
Складові конкурсного бала
  1. Тести  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія харчування
Факультет: Краматорський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
589. Краматорський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Українська література (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
472. Комерційний технікум Дніпровського державного технічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 2 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Відділення лісового господарства та консервування
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.03.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
532. Іллінецький державний аграрний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 100 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 2-го курсу)
Скорочений курс
838. Чернівецький державний комерційний технікум
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Загальноосвітні компетенції  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 50 / Небюджетна
Освітня програма: харчові технології
Факультет: Харчові технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 2-го курсу)
923. Каховський державний агротехнічний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2021 (з 2-го курсу)
1222. Коледж економіки і технологій Чернігівського національного технологічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Вступне випробування Українська мова (балmin=125, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Вступне випробування зфахових дисциплін  (балmin=125, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Комерційно-технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2021 (з 3-го курсу)
1296. Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Комерційно-технологічне відділення
Термін навчання: 16.09.2019 - 28.02.2021 (з 3-го курсу)
1296. Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Комерційно-технологічне відділення
Термін навчання: 30.09.2019 - 28.02.2021 (з 3-го курсу)
1296. Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Комерційно-технологічне відділення
Термін навчання: 30.11.2019 - 30.04.2021 (з 3-го курсу)
1296. Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.03.2021 (з 3-го курсу)
Скорочений курс
2970. Філія "Білгород-Дністровський економіко-правовий коледж" Вищого навчального закладу Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=3, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=3, k=1.00 ) (КП)
* - Предмети на вибір.